Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: badkamer verbouwen met inloopdouche? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij badkamerspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met badkamerspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer verbouwen met inloopdouche.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.

Voor goede en betaalbare badkamerspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor badkamer verbouwen met inloopdouche:

Badkamer verbouwen met inloopdouche

Verbouwen badkamer afmetingen 2,5 op 3 m bad meubel ,hang toilet, inloop douche en betegelen ,vloer leggen.

Totaalrenovatie van badkamer

Ik wil de badkamer verbouwen. Nieuwe vloer, inloopdouche, bad en badkamermeubel plaatsen. Badkamer : L 7 m B 2m Vloeren : betegeling, faiënce.

Badkamer verbouwen

De wasplaats moet omgebouwd worden tot badkamer: Welfsels weghalen water en afvoer herleggen en chape en vloeren en tegelen Nieuwe verwarmingsketel en inloopdouche en hang wc grootte bijgebouw 8 op 4 meter.

Renovatie badkamer

Ik wil een badkamer laten verbouwen. Deze meet 1,44m op 2,97m. Er zou een inloopdouche, een hangtoilet en een lavabo moeten komen. Tevens willen we graag dat de bestaande tegels uitgebroken worden en er nieuwe worden geplaatst. Hiervoor wensen we graag vooral grote tegels te gebruiken. De ketel is nog in orde. Is het mogelijk om een offerte op te maken en de materialen apart te plaatsen? We kunnen ook een afspraak maken om ter plaatste alles te bekijken.

Badkamer volledig verbouwen en betegelen

Prijsofferte: Ik wil de badkamer volledig laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 2 m 40 op 2 m 10 met schuine schuine kant van het dak. In badkamer moet komen een douchecabine in plaats van het bad nu, hangend toilet, hangende kast met dubbele lavabo en spiegel boven, radiator aanwezig. Wanden (+-16 m²) en vloer (+-5 m²) betegelen of iets anders dat op de markt is. Ter plaatse komen kijken misschien is een inloopdouche mogelijk.

Verbouwen bestaande badkamer

Verbouwing bestaande badkamer totale opp. 4. 46m2. (2. 80/1. 70m). Uitbreken bad,vloer, wandtegels. Raam van 1. 05/1. 70m vervangen door klein raam 1. 05/0. 40m. Deur van 0. 75m vervangen en verbreden naar schuifdeur in mat glas van 0. 85m. Plaatsen van inloopdouche met glazen wand van 1. 70/0. 90m. Resterend vloeropp (3. 50m2) betegelen of hout. Wandkast( 1. 80m lang) met verlichting, boven en onder spiegels. Betegeling douchemuur waar het raam in komt met mozaiektegels en schimmelvrije voegen. Betegeling vrije muur half spiegels half tegels.

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is ongeveer 250cm x 415cm. Wij zouden graag een inloopdouche (90x140cm met muur, geen glazen wand), toilet, vrijstaande badkuip en badmeubel laten installeren. Al de rest (afbraak, leidingen ..) zal reeds voorzien zijn. Wanden van de douche en de vloer betegelen met resp. 30x30cm en 20x20cm tegels. Het materiaal- en arbeidskosten graag apart in offerte opnemen.

Omvormen badkamer

Verbouwen badkamer op bovenverdieping. Maat nieuwe badkamer 2m70 m op 2m 70. Werken :afbraak muur wc, word inloopdouche. wc komt in oude badkamer. Gedeelte plaatsen van gyprocwand met schuifdeur van 0, 94 m . Ombouwing van badkamer en wc tot inloopdouche voor een invalide