Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Badkamer verbouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Badkamer verbouwen:

Badkamer verbouwen

Wij willen een volledige renovatie van de badkamer. Met inloopdouche met ingebouwd kraanwerk, toilet en wastafel. We zoeken iemand die het sanitair kan doen en tevens ook de leidingen kan nakijken (en eventueel bij slijtage vervangen) De vloer en de muren worden door ons betegeld. Materiaal is aangekocht bij X20, kraanwerk van hansgrohe.

Badkamer verbouwen

In de badkamer moet een inloopdouche met glazen wand evenals een hangtoilet geïnstalleerd worden. Ik bestel al het nodige materiaal bij X2O.

Renovatie badkamer op eerste verdieping en toilet op gelijkvloers

Ik wil mijn badkamer verbouwen, de afmeting van de badkamer zijn 2m30 op 2m.

Badkamer verbouwen

Badkamer (2.45x1.80) moeten verbouwd worden. Afbreken bad, faïence & vloertegels, oude radiator, verplaatsen waterleidingen, nieuwe faïence (30x60cm) en vloertegels (20x120cm) leggen, installeren inloopdouche (douche tray 160x90 + 2 glazen schermen 110 & 90), lavabomeubel, handdoekradiator (180x50). Installeren douchekop & lavabo kraan Toilet (1.3x1.15) moet verbouwd worden. Afbreken toilet, lavabo & vloertegels. Installeren nieuw toilet, faïence en vloertegels leggen, dezelfde als badkamer. Installeren fonteinset Afvoeren afbraakmateriaal.

Zolder tot badkamer verbouwen

Op de zolderverdieping onder een schuin dak moet een kleine badkamer komen. Hierin zijn alle afvoeren (WC + douche + wasbak) en aansluitingen reeds voorzien. In de badkamer komt 1 hangtoilet van Geberit (toilet en ophangsysteem reeds aangekocht) , 1 douche en 1 wasbak. Ook 1 chauffage (reeds aangekocht) moet geplaatst worden, leidingen hiervoor liggen al tot op de juiste plek. De kamer moet afgewerkt worden met een schuifdeur. Afmeting ongeveer 6 m². Wasbak en douche nog aan te kopen de rest al aangekocht.

Tegels plaatsen en een leiding voor de inloopdouche

Wij zijn van plan om onze badkamer te verbouwen. Er moet een muur (3,35m x 2,40) met faience (120 x 60) bezet worden En een nieuw vloer (120 x 60 ) lijmen op de bestaande ondergrond. Voorbereidingswerken uitvoeren voor de installatie van de inloopdouche .

Badkamer verbouwen met inloopdouche

Ik wil onze badkamer graag laten verbouwen. Deze heeft een oppervlakte van ongeveer 8,35 m². En zou moeten gebeuren met door ons voorzien materiaal (wastafel, douche - en kraanwerk, tegels) De verbouwing zou bestaan uit. - Leggen van leidingen, elektriciteit en loodgieterij - Plaatsen van tegels, vloer en muur - Plaatsen vals plafond en spots - Plaatsen van een wand die moet dienen als afscheiding van de inloopdouche - Plaatsen van een inloopdouche - Plaatsen van een wastafel/meubel - Plaatsen van ventilatie - Plaatsen van twee radiatoren

Sanitair installeren in nieuwe badkamer

Verbouwen badkamer ( groot 2,0 x 2,35 ) = uitbreken en afvoeren van betegeld bad, badmeubel, bidet en toilet en te vervangen door staand bad + badmeubel. Verbouwen toiletje = wegnemen en afvoeren van bestaand toilet en lavabo en vervangen door hangtoilet + lavabo.