Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Badkamer verbouwen met inloopdouche? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij badkamerspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met badkamerspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Badkamer verbouwen met inloopdouche.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.

Voor goede en betaalbare badkamerspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Badkamer verbouwen met inloopdouche:

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer verbouwen. Ingebouwde toilet en inbouwdouche maken met wanden en vloer. 20 vierkante meter betegelen. Materiaal en arbeidskosten graag apart in offerte.

Badkamer renoveren door lekkage

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Ik had een lek. De afmeting van de badkamer is 2 m 17 op 2 m ongeveer. In de badkamer moet komen de bad en wastafel. Graag alles vernieuwen , moderniseren.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn 2 m op 3 m. Een douche , wc, verwarming,lavabo , kast nieuwe vloer en muren (tegels) en plafond.

Badkamer vernieuwen van A tot Z

Ik wil de badkamer verbouwen de oppervlakte is +/- 2,5 m op 2,55 m er is mogelijkheid om een muur te verplaatsen dit alles met inloopdouche lavabo nodige kastjes en toilet. Alles nieuw van A tot Z.

Badkamer volledig verbouwen

Ik wil een badkamer renoveren met volgende afmetingen: L250 ,,B 240 , H 230. Met enkelvoudig lavabomeubel , inloopdouche , wc , muurtegels 30 op 60 en nieuwe vloer en verwarmingselement.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Ik wil de badkamer laten verbouwen van 6,5 m². Er staat nu een bad en 1 lavabo,toilet en radiator. En er is ook een raam. Ik wil graag een inloopdouche en als het mogelijk is een bad. Een Badkamermeubel met 2 lavabo's en een nieuw toilet. Ook nieuwe tegels voor de hele badkamer.

Kamers verbouwen tot badkamer

2 aanpalende kamers openmaken tot 1 geheel. Voorzien van nieuwe CV-installatie en leidingen. Openbreken vloer + gieten nieuwe chape. Plaatsen nieuwe meubels, inloopdouche en bad. Beoogde oppervlakte is ongeveer 30 m².

Badkamer verbouwen

Onze badkamer is 25 jaar oud en is aan vernieuwing toe. Wij zoeken een opdrachtgever die een totaalpakket kan aanleveren: vloerwerken, tegelwerken, ontwerp en installatie van nieuwe badkamer. Oppervlakte : 12 m². Voorbereidingswerken als afbraak doet klant zelf.