Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Badkamer verbouwen met inloopdouche? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij badkamerspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met badkamerspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Badkamer verbouwen met inloopdouche.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.

Voor goede en betaalbare badkamerspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Badkamer verbouwen met inloopdouche:

Badkamer verbouwen

We willen onze badkamer verbouwen. Grootte is 1,95m x 2,45m. Badkamermeubels zijn aangekocht: een hangtoilet, een wastafel, een bad, een kolomkast en een verwarmingselement. Electriciteit, wateraanvoer, afvoer en verwarming moeten verlegd worden en er moet een ventilatiesysteem worden geinstalleerd. Op de vloer en de muren moeten tegels geplaatst worden. Ik kan de badkamer zelf strippen. Klus zou voor 10 februari geklaard moeten zijn ivm lening.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer later verbouwen. Het betreft een kleine ruimte van ongeveer 4 m² in een L-vorm. De badkamer is deels onder schuin plafond. We wensen budgetvriendelijk en functioneel te hernieuwen met een douche, wc en 1 of 2 kleine wasbakken om zo de ruimte optimaal te benutten.

Badkamer en toiletruimte vernieuwen

Ik wil de badkamer en toiletruimte laten verbouwen, de ruimte is ca 1. 70 op 2. 40. Het toilet is 1. 35 op 90. Hier liefst een hangtoilet, ligbad en wasmeubeltje voorzien. Het is voor verhuur.

Badkamer renoveren

We willen de badkamer van 2,40 m op 1,65 m renoveren. We zouden graag verbouwen naar een inloopdouche met nieuw bad meubel, spots,verwarming, etc.

Badkamer renoveren met douchebak en lavabo's

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. Ik wil een douchebak, en 2 lavabo's. Verwijderen van tegels, en nieuwe tegels plaatsen.

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer verbouwen. Ingebouwde toilet en inbouwdouche maken met wanden en vloer. 20 vierkante meter betegelen. Tegels zijn reeds aangekocht.

Badkamer renoveren door lekkage

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Ik had een lek. De afmeting van de badkamer is 2 m 17 op 2 m ongeveer. In de badkamer moet komen de bad en wastafel. Graag alles vernieuwen , moderniseren.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn 2 m op 3 m. Een douche , wc, verwarming,lavabo , kast nieuwe vloer en muren (tegels) en plafond.