Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Badkamer vergroten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Badkamer vergroten:

Badkamer vergroten

Electriciteit leggen. Leidingen voor water. Muren bepleisteren e.d. Momenteel 4m x 4m maar graag 5m x 5m dus muur uitbreken.

Badkamer renoveren

De badkamer zou volledig gerenoveerd moeten worden. We zouden ze laten vergroten door een deel van een slaapkamer te nemen. De badkamer is momenteel ongeveer 2.10 m op 1.88 m groot. Er zou nog 70 cm van de slaapkamer bijkomen -> dan is ze ongeveer 2.80 cm op 1.88 m groot. We willen graag nieuwe tegels, douche, wc + badkamermeubel met dubbele lavabo -> een totaalrenovatie van de badkamer.

Badkamer renoveren

Renovatiewerken aan de badkamer. alles eruit en nieuw te plaatsen. Inloopdouchehe , betegeling , vergroten van badkamer door muur weg te halen , schilderwerken.

Verrnieuwen van badkamer

Dakappartement. Architect aangesproken om badkamer te vergroten. Nieuwe badkamer installeren met nieuwe leidingen. Inloopdouche, betegeling, bevloering, meubel met lavabo; ruimte vergroten.

Complete badkamer vergroten en renoveren

Complete badkamer renovatie uitvoeren. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 5 m op 3 m. Alles vernieuwen, badkamer meubel graag een lavabo, hangtoilet, douche, en een bad... Beetje de badkamer verbouwen als het kan , ook een muur uitbreken, badkamer vergroten.

Badkamer renoveren met inloopdouche

Douche vergroten naar inloopdouche en wc verplaatsen tegels uitbreken en opnieuw bezetten en tegelen ook vloer vernieuwen Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Nieuwe vloer Oppervlakte van de badkamer: 8,4 m².

Badkamer vernieuwen

Vernieuwen van een badkamer. Afmetingen +- 210 cm / 300 cm. Vervangen van bestaande bad door douche . Vervangen toilet + eventueel meubel. Aanbrengen van nieuwe tegels. Volledige vernieuwing van de ruimte. Misschien kan een tussenmuur verwijderd worden om zo de badkamer te vergroten, kamer ernaast is een kleine kamer van een vierkante meter.

Renoveren van bestaande badkamer

Ik wil mijn bestaande badkamer volledig renoveren, misschien zelfs vergroten door de muur van de aanpalende slaapkamer uit te breken. De bestaande badkamer zoals ze nu is 3m x 3m, de aanpalende slaapkamer is ook 3m X 3m.