Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Badkamer vernieuwen en sanitair installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Badkamer vernieuwen en sanitair installeren:

Renoveren van badkamer

We hebben een kleine verouderde badkamer van de jaren '60. Ongeveer 2m x 1,7m. Graag wilde we deze vernieuwen (douche en lavabo+meubel, muren en vloer). De indeling blijft hetzelfde. De kleine wc ernaast wilden we ook graag vernieuwen (hangende wc en nieuwe muren) ongeveer 1 meter op 80 cm.

Badkamer renoveren en nieuwe ketel plaatsen

Ik zoek iemand die voor mij een nieuwe condensatieketel, nieuwe leidingen en nieuwe radiatoren kan installeren.+ ook een badkamer vernieuwen (die al volledig is uitgebroken) met een oppervlakte van 180 cm op 170 cm.

Badkamerrenovatie met materiaal van X2O

Ik wil de sanitaire installaties (bad, douche,lavabo en chauffage) vernieuwen alsook de vloer en muurbekleding. De badkamer is ongeveer 3m40 op 3m en 2m20 hoog. Het bad moet weg en daar moet een douche in de plaats komen. Daarnaast ook nog een lavabo en verwarmingselement installeren. Ik zou de badkamer eventueel zelf uitbreken, dat is nog niet zeker.

Badkamer vernieuwen

Oude badkamer afbreken 3 op 2,5 m² (oud bad, vloertegels, wandtegels, ...) en graag de nieuwe badkamer plaatsen.

Badkamer vernieuwen

Vernieuwen van badkamer. Bad,lavabo en wc plaatsen. Ook nieuwe betegeling te doen.

Badkamer vernieuwen en nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen

Er moet een oude badkamer helemaal vernieuwd worden. Tegelwerken, nieuw sanitair, afvoerbuizen en verwarming allemaal te voorzien. Momenteel is er een verwarming op mazout maar ik wil graag een nieuwe installatie op gas. Hierbij wil ik graag ook vloerverwarming laten plaatsen.

Vernieuwen van badkamer

Wij willen in onze badkamer een douchecabine laten vervangen door een Italiaanse douche. Aanpassing van betegeling

Badkamerrenovatie uitvoeren

Volledige badkamer en vervangen toiletten. Badkamer : 4 m 4m. Geen bad meer, vervangen door inloopdouche. Nieuwe betegeling. Moderne look. Kranen vernieuwen.