Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Nieuwe badkamer X2O materiaal installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe badkamer X2O materiaal installeren:

X2O badkamer plaatsen

Installeren van een douche, hangtoilet en badmeubel, aangekocht bij X2O. Oude badkamer wordt uitgebroken, dus zal er hier en daar wat vloer of bijzetwerk moeten worden gedaan. Afmetingen badkamer: 3 x 3.

X2O badkamer installeren

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. Electriciteit en leidingen zijn in orde. Nodig wandmeubel in massieve walnoot met 1 wasbak en kraan, wandkast wasmachine droogkast laminaat lichtgrijs, betegeling metrotegels aan inloopdouche, inloopdouche met douchewand en kraanwerk, hangtoilet, hangende radiator +/- b 70 cm +/- h 150 cm. Bestaande badkamer afbreken (bad) en wandkast met jaloeziedeur, vloer wordt klikvinyl floorify terrazzo Nieuw plafond. Vloer liefst niet verhogen om prijs te drukken, graag wel prijsverschil Nis aan douche en verhoging wandmuur voor hangtoilet mee te willen voorzien Plaatsing graag mee te willen voorzien De plaats van het bestaand bad (inloopdouche), wastafel, radiator (overzijde) en toilet is blijvend.

Badkamer X2O installeren

Badkamer van 2.55m x 2.2m renoveren. Oude badkamer strippen. Electriciteit vernieuwen. Leidingen vernieuwen. Vloer en wanden betegelen. Plafond vernieuwen. Inloopdouche plaatsen. Hangmeubelen plaatsen.

Badkamer renoveren

Badkamer van 2.4m x 2.8m renoveren. Inloopdouche van 1.6m x 0.9m plaatsen. Wandpanelen plaatsen. Nieuw toilet plaatsen. Nieuwe tegelvloer aanleggen. Alles reeds aangekocht bij X2O behalve tegelvloer.

X2O badkamer plaatsen

Renovatie van badkamer : oude badkamer word door mij uitgebroken -plaatsen van douche met douche wand , nodige afvoerleidingen en toevoerleidingen aanpassen en verleggen -hangwc plaatsen ( eventueel een sanibroyeur wc, maar nog niet zeker ) -plaatsen van hangend meubel en kolomkast. De badkamer heeft een oppervlakte van 2 meter op 2.5.

Badkamer renoveren

Ik wil een badkamer laten verbouwen. de afmetingen zijn 2.8m op 7m. Enkel de meubels moeten geinstalleerd worden. Materiaal X2O.

Plaatsen badscherm in badkamer

Ik kocht bij X2O een 2-delig badscherm LUCA VARESS CYRUS XXL 137 x 155 cm en zoek nu een installateur om het oude weg te nemen en het nieuwe te plaatsen.

Badkamerrenovatie met materiaal van X2O

Ik wil de sanitaire installaties (bad, douche,lavabo en chauffage) vernieuwen alsook de vloer en muurbekleding. De badkamer is ongeveer 3m40 op 3m en 2m20 hoog. Het bad moet weg en daar moet een douche in de plaats komen. Daarnaast ook nog een lavabo en verwarmingselement installeren. Ik zou de badkamer eventueel zelf uitbreken, dat is nog niet zeker.