Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Badkamermeubels installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Badkamermeubels installeren:

Badkamermeubels installeren

Nieuwbou project met twee badkamers en twee toiletten. Hier moet men de meubels installeren.

Badkamer vernieuwen en sanitair installeren

We zouden op het eerste verdiep graag een tweede badkamer bouwen met bad, douche, 2 lavabo's. De ruimte is 3.20m op 4.40. In die ruimte zou ook een apart toilet moeten komen, maw een apart ommuurd kamertje met toilet en lavabootje in. Het project houdt dus ook in aanvoer en afvoer leggen en eventueel een extra boiler... Voor de badkamermeubels maakten wij al een offerte op bij X2O.

Badkamermeubels en hangkasten installeren

Wij hebben voor onze nieuwbouw 2 badkamermeubels bij X2O gekocht. 1 dubbel meubel met opzetlavabo's + 2 hangkasten + 2 verticale spiegels met verlichting. 1 enkel meubel met geintegreerde lavabo + spiegel. Deze zouden moeten geplaatst worden en aangesloten op de watertoevoer en afvoer van de nieuwbouw.

Badkamermeubels installeren

Uitbraak oud badkamermeubel en installatie van een nieuw meubel, lengte 1,30 meter. Wastafel met 4 laden - plaatsing van 2 Blaufoss Echo eengreepswastafelmengkranen in chroom. Plaatsing van een spiegelkast met 3 draaideuren van vermelde lengte. Plaatsing Balmani Oberture. Plaatsing van Balmani Cubico LED armatuur van 1,20m Muurbekleding bestaat uit faience tegels.

Badkamermeubels installeren

Installatie/aansluiting van douchebak in composiet van 90x160 cm. Ook plaatsen en aansluiten van ligbad. Ophangen en aansluiten van badkamermeubel met tablet en spiegel. Alle materiaal heb ik reeds in mijn bezit.

Badkamermeubels installeren

Een badkamermeubel + 2 kolomkasten en een spiegel plaatsen.

Badkamermeubels installeren

Wij kochten materiaal bij X2O en ze raadden ons aan dat jullie de installatie zouden doen. Alle materiaal zal aanwezig zijn, dus enkel de installatie van een hoekdouche, een wastafel met meubel en een toilet met ingebouwde trekker.

Volledige renovatie badkamer

Installeren van nieuwe douche (inloopdouche) met scherm, kranen en betegeling. Installeren van badkamermeubels, spiegel en verlichting