Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "2 nieuwe badkamers installeren bij totaalrenovatie" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor 2 nieuwe badkamers installeren bij totaalrenovatie:

Badkamermeubels installeren

Nieuwbou project met twee badkamers en twee toiletten. Hier moet men de meubels installeren.

Badkamer beneden vernieuwen en nieuwe douche installeren boven

Oude badkamer vervangen (nieuwe douche en nieuw badkamermeubel), boven nieuwe douche installeren. + eventueel verwarming in badkamers

2 badkamers renoveren

1) Installeren van een badkamer in een ruimte van 190x315 cm. de toestellen zijn reeds verwijderd. Installatie van een bad, douche, WC en lavabo's. de meeste leidingen zijn aanwezig, enkel voor de douche is een aanpassing nodig. Een plan is beschikbaar. Optioneel zijn alle vloeren en wanden zijn eveneens af te werken . 2) Installeren van een badkamer in een ruimte van 210x200cm. Douche lavabo en plaats voor een wasmachine. De leidingen zijn aanwezig. Een plan is beschikbaar. Optioneel zijn alle vloeren en wanden zijn eveneens af te werken .

2 nieuwe badkamers installeren bij totaalrenovatie

In een totaalrenovatie willen wij 2 badkamers en een gastentoilet laten installeren. BK 1 - Gelijkvloers - 3m x 3,5m - toilet, inloopdouche, bad, dubbele lavabo. BK 2 - Eerste verdieping - 2m x 2m - douchecabine, toilet, enkele lavabo. Gastentoilet op gelijkvloers met toilet en handenwasser. Alle sanitaire leidingen en afvoeren worden vernieuwd op dit moment. Ook alle badkamermuren te betegelen.

Glaspaneel installeren

De glaspanelen en toebehoren installeren. Glaspaneel van 96x200 cm in drie verschillende badkamers

Installeren sanitaire leidingen, badkamers en wc’s in nieuwbouw

Momenteel zijn wij bezig met de bouw van een nieuwbouwwoning te Nazareth. Betreft het plaatsen van alle sanitaire leidingen alsook plaatsen van badkamer en 1 douchekamer. Ook 2 aparte wc’s. Materiaal kopen we aan bij X2O.

Badkamer met twee baden, hangtoiletten, inloopdouches installeren

Badkamer: Sanitair 2 badkamers op verdiep. Sanitair 2 hang wc (gelijkvloers en verdiep) inclusief voorziening voor kleine lavabo installeren. Installeren van 2 baden (in badkamer) (kan een verschillend model zijn) (zie ook hieronder keuze producten) Installeren van 2 inloopdouches (badkamer en wasplaats) (kan een verschillend model zijn) (zie ook hieronder keuze producten) voorziening toevoer sanitair Wasplaats (naast uitstort gootsteen) en de wasmachine rechts ervan voorziening water toe/afvoer keuken (afwasmachine en spoelbak) aparte voorziening voor buitenkraan langs garage deuruitgang apart.

Badkamers nieuwbouw afwerken

Afwerken van twee badkamers in nieuwbouw. Men moet kranen, bad en afvoer installeren in eerste badkamer. In tweede badkamer, eerder een kleine douchezaal moet men het meubel van in de eerste badkamer plaatsen en verder volledig afwerken. Al het materiaal hebben wij reeds aangekocht.