Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "2 badkamers plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor 2 badkamers plaatsen:

Badkamers renoveren

2 Badkamers van 3m² en 5m² renoveren. 1 Met douche en 1 met ligbad. Oude douche uitbreken. Oud ligbad uitbreken. Toilet in elke badkamer. Meubels plaatsen. Vloer- en muurtegels plaatsen.

2 badkamers plaatsen

Ik zou graag in mijn badkamer 2 lavabo's, 2 inloopdouches en 2 aparte wc's zou laten plaatsen.

Gyproc en tegels plaatsen in badkamer

Ik wil graag in onze 2 badkamers de tegels laten vervangen (in de doucheruimte en boven het bad). Mogelijks dient ook de achterliggende gyproc vervangen te worden wegens niet vlak genoeg.

Plaatsen sanitair badkamers X2O - 6 units

Nieuwbouwproject sanitair/cv/ventilatie. 6 Units. materiaal van X2O

Installeren sanitaire leidingen, badkamers en wc’s in nieuwbouw

Momenteel zijn wij bezig met de bouw van een nieuwbouwwoning te Nazareth. Betreft het plaatsen van alle sanitaire leidingen alsook plaatsen van badkamer en 1 douchekamer. Ook 2 aparte wc’s. Materiaal kopen we aan bij X2O.

Badkamer renovatie + plaatsing volledig nieuwe 2e badkamer

De huidige badkamer helemaal renoveren en ook een 2e badkamer tussen 2 slaapkamers plaatsen. De huidige badkamer is ongeveer 2m90 op 1m80. Hier zouden we graag een bad, WC, lavabo en badkamermeubels in zetten. De nieuwe badkamer die we voor ogen hebben zou ongeveer 1m op 3m80 bedragen en hier zouden we een inloopdouche, verwarmingselement en een lavabo + onderkast in willen hebben. We zoeken iemand die leidingen kan trekken naar de nieuwe badkamer en alles kan plaatsen in de 2 badkamers + tegelen + muren zetten voor de 2e badkamer.

Badkamers nieuwbouw afwerken

Afwerken van twee badkamers in nieuwbouw. Men moet kranen, bad en afvoer installeren in eerste badkamer. In tweede badkamer, eerder een kleine douchezaal moet men het meubel van in de eerste badkamer plaatsen en verder volledig afwerken. Al het materiaal hebben wij reeds aangekocht.

Twee badkamers renoveren en inloopdouche plaatsen

Twee badkamers te plaatsen in een oud huis. Dit zijn ruimtes van 2 maal 20 m². Alles moet gedaan worden, eerst alles verwijderen en dan opnieuw vloeren, betegelen van de wanden, nieuwe badkamermeubelen, inloopdouche plaatsen, geen baden.