Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Badwand plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Badwand plaatsen:

Badwand plaatsen

0.785 cm op 1,5 m hoogte plaatsen douchewand gehard klaar glas 8 mm

Badkamer plaatsen voor renovatie appartement

Ik heb al het nodige materiaal gekocht bij een lokale santair verdeler. "Bad incl douche - badkamer meubel - hangtoilet" Ben op zoek naar een installateur : om bovenvermeld materiaal te plaatsen dumawal plaatsen + uitvlakken met pleitser voor muren eventueel vloertegels +badwand te plaasten en valse plafond.

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Gedeeltelijke renovatie van badkamer: leidingen liggen nu onhandig voor plaatsen nieuwe badkamermeubel. Men moet deze leidingen dus infrezen en verplaatsen. Men moet ook de vloer en badwand herstellen. Hiernaast ook een nieuw, reeds aangekocht, verwarmingselement installeren met toebehoren. Ook in de keuken nog een kraan te installeren.

Plaatsen toilet, lavabo met kraan en onderkast, ...

Voor het plaatsen van toilet op de grond, lavabo met kraan en onderkast, badkraan en onderhouds paneeltje platsen in badwand. WC ,lavabo en kranen zyn reeds aangekocht

plaatsen en aansluiten van: bad ...

plaatsen en aansluiten van: bad (120x0.70)en wanden,wastafel, WC+handwasbakje,bijhorende kranen, betegeling badwand en muur (ong 6 m2)

Binnenmuur momenteel bepleisterd, te ...

Binnenmuur momenteel bepleisterd, te bezetten, schilderen met sierbezetting type Sigmulto. Betegeling van de doeuchecabine, 90 *90 Installatie van een badkuip, incl kraanwerk, badkuip van 180*80, inhoud ong 200 l. Plaatsen van toilet Plaatsen van tegelvloer, vloer tot tegen de badwand, bedoeling is dat bad in een "kist" ligt Afbreken van een gewone radiator en op andere plaats plaatsen van een sierradiator Plaatsen van 2 lavabo's incl kraanwerk, voorzien is om lavabos te monteren in een natuurstenen werkblad van ong 150*60. plaatsen van een douche 90*90 incl kraanwerk. Wat aflopen betreft zijn ze aanwezig voor douche en bad, ook hier is de watervoorziening aanwezig. Enkel naar de lavabo's zijn geen voorzieningen getroffen. Toilet aansluiting blijft waar ze is, dus in orde.