Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Betegelen achterwand toilet aansluiten van het toilet" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Betegelen achterwand toilet aansluiten van het toilet:

Betegelen achterwand toilet + aansluiten van het toilet

- Betegelen achterwand toilet met natuursteen tegel. van 1m breed. Kleine nis in de achterwand. Eventueel nieuwe mdf indien nodig - Hoekprofielen voor de afwerking zijn aanwezig. - Toilet dient aangesloten te worden.

- Verwijderen bad, wastafel en wc (staat ...

- Verwijderen bad, wastafel en wc (staat in aparte maar aangesloten ruimte, verbonden door deels open kalkstenen muur). - Verwijderen tegelvloer en wandtegels - plaatsen bakloze douche (tegelvloer en -wanden) met in de achterwand weggewerkte regelknoppen - plaatsen wastafel met boven en onderkasten en verlichting - plaatsen hang-wc in aangesloten ruimte - betegelen vloer en wanden in badkamer - betegelen vloer wc ruimte