Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Bezetten en betegelen badkamer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bezetten en betegelen badkamer:

Bezetten en betegelen badkamer

Stabilisé aanleggen. Muren bezetten. Muren en vloeren betegelen. Het betreft een badkamer van 6m².

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Badkamer renovatie Van ligbad naar inloopdouche. Muren betegelen. Meubel plaatsen. Muur bezetten met vloertegels - meubel hebben we al - voor de rest mag de vakman zeker voorstellen doen. 3/4m²

Badkamermuur betegelen en bezetten

Wij zouden graag onze badkamer aanpassen namelijk laten bezetten en betegelen. Het is een kleine badkamer van ongeveer 10 a 12 m². De aankoop van de tegels zijn mogelijks in samenspraak met de vakman.

Bezetten, betegelen, aansluiten bad

Het bezetten van de muren en plafond van een kleine badkamer (2,5m x 2,5m x 2m) Het aansluiten van een ligbad en plaatsen van één voorzetwand aan het bad. De materialen hebben we in ons bezit. Betegelen van vloeren en wanden. Graag hadden we een uurprijs gekend. Zie bijgevoegde foto's.

Nieuwe badkamer af te werken

Opnieuw bezetten van de 4 muren (±18 m²) Waterdicht afwerken met kerdi-mat tbv inloopdouche Betegelen van de wanden (±18 m²) en vloer (±2,9 m²) Afvoer in enveloppe snijden

Volledige renovatie van een badkamer

Afbraakwerken zijn reeds gebeurd. Enkel nog leidingen en afvoeren verplaatsen, opnieuw bezetten, betegelen en douche plaatsen. Het betreft een kleine badkamer. Materialen zijn nog niet gekozen.

muur bezetten en betegelen (10m²) ...

muur bezetten en betegelen (10m²) vloer tegelen (4.8 m²) wij hebben alle tegels en tegelijm voor vloer en muur.

een volledige renovatie van ...

een volledige renovatie van badkamer;deze word zelf afgebroken én alle nieuwe benodigdheden zijn al aanwezig: enkel iemand nodig voor proffesionele plaatsing vanaf leidingen leggen, bezetten, betegelen ed