Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Douche cabine X2O Luca Varess meadow 80op 100 installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Douche cabine X2O Luca Varess meadow 80op 100 installeren:

Douche cabine X2O Luca Varess meadow 80op 100 installeren

Aangekocht X2O Lucas Varess meadow 80 op 100 opbouwen op bestaande douche plaat. 1 profiel op metalen deurlijst. Tweede profiel op badkamer tegels. Rvs bouten voorhanden,

Inloopdouche plaatsen en douchecabine verwijderen + betegelen wand douche

Inloopdouche plaatsen, en douche cabine verwijderen. Betegelen muur.

Badkamer renoveren en leidingen verleggen

Onze badkamer op de 1 ste verdieping moet gerenoveerd worden met een oppervlakte van 8 m². Er moeten leidingen gelegd worden voor water , elektriciteit en afvoer. Er is op dit moment boven geen warm water. Er moet een muurtje van 2 meter uitgebroken worden (geen stenen muren, prefab houten muur) er moeten ook 2 deuren weggenomen worden en een nieuwe deur op een andere plaats gezet worden. De bekleding moet van de muren en het plafond gehaald worden en vervangen worden alsook een nieuwe vloer en nieuwe plafond. Er moet een wc, lavabo en douche cabine geplaatst worden.

Oud douchecabine vervangen door een nieuwe

Oude douchecabine (in hoek) demonteren en meenemen. Daarna een nieuwe douche plaatsen (cabine of klassiek model) en aansluiten. Mag iets ruimer dan de huidige, maar wasmachine moet bereikbaar blijven.

Plaatsen douche cabine

Een douchecabine plaatsen.

Douche uitbreken en nieuwe cabine plaatsen

Oude douche uitbreken. Nieuwe halfopen cabine plaatsen. Nieuwe cabine aan te kopen door vakman.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douche plaatsen in een badkamer. Dit zou een douchebak en deuren bedragen. Eventueel kleine cabine indien mogelijk. Max oppervlakte = 85 X 85 X 200

Complete badkamer renoveren

Complete badkamer renovatie: De oppervlakte van de badkamer is ongeveer: 2. 30x3 meter Momenteel verouderde douche cabine, toilet en badkamermeubels... zou nu graag inloopdouche hebben en hangtoilet. Graag ook betegelen vloer, en wanden. En een schuifdeur.