Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Douche renoveren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij badkamerspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met badkamerspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Douche renoveren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.

Voor goede en betaalbare badkamerspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Douche renoveren:

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer verbouwen. Het toilet afzonderen van het geheel, en de afwerking vooral in natuursteen. Een bad en douche plaatsen, en een wastafel met 1 lavabo. Leidingen al bestaande in huidige badkamer.

2 badkamers renoveren

Badkamer 1 is +/-12 m² - bad + aparte douche installeren badkamermeubel met lavabo's kastruimte. Badkamer 2 is +/- 9 m² inloopdouche (lage kuip) badkamermeubel lavabo's + kolomkast. Woning gekocht en er dient 2 badkamers te worden gerenoveerd.

Renoveren van badkamer en moderner maken

Betreffende oude badkamer van een pastorie. Op dit moment een grote laminaten vloer (laminaat op houten vloer) met oud toilet, oude lavabo met rondom lavabokast, prefab douche en oud bad. Alles zou weg mogen/moeten en in plaats een modernere lavabo, nieuw toilet en een grote moderne douche of een inloopdouche met eventueel ook badkamerkast.

Douche renoveren

Instapverhoog van douche afbreken en er een inloopdouche van maken. Nieuwe betegeling voor muren en vloer. Nieuwe thermostatische kraan en leidingen. Nieuw afzuigsysteem en andere verlichting. Plaatsing van een opklapbaar stoeltje en twee handgrepen.

Badkamer renovatie

Ik wil mijn badkamer laten renoveren: Tegels vervangen, bad wegnemen, douche plaatsen, etc. Zie bijlagen.Oppervlakte : 2,8 m² .

Renovatie badkamer

Ik wil de badkamer laten renoveren. Uitbreken van de oude badkamer kunnen we zelf. Er zou juist moeten opnieuw aangesloten worden een douche, toilet, verwarming en lavabo. Op een goede manier.

Badkamer te renoveren

Ik wil de badkamer renoveren. Er zou een nieuwe douche moeten komen, wand, vloer en plafond betegelen en plaatsen van badkamermeubel. Afmetingen badkamer zal ongeveer 2 op 3 meter zijn.

Renovatie badkamer

Badkamer renoveren. Ik wil graag een douche, toilet, leidingen hertrekken, nieuwe badkamermeubels en tegels. Dus een leegstaande kamer die als badkamer moet worden ingericht. Ongeveer 2m x 5m.