Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Douchebak herstellen of vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Douchebak herstellen of vernieuwen:

Douchebak herstellen of vernieuwen

Douchebak herstellen of vernieuwen, deze staat scheef.

Douche herstellen of vervangen

De douche is relatief nieuw (3j). Door een foute manipulatie met ontstopper, is een deel van de douchebak geel/bruin.

Lek aan douche herstellen

Lek aan douchebak herstellen. Standaard afmeting.

Douchebak herstellen of vervangen

Onze woning/badkamer is van 2007. Sinds verleden jaar hebben we serieuze waterlekkages gehad aan onze douchebak naar het verdiep eronder. Kraan is vervangen, maar volgens de loodgieter was de vorige installateur een bricoleur. Probleem was niet verholpen en toen bleek dat bij belasting van de douchebak de insijpeling van het water gebeurt. Onze woning is samen met twee andere woonsten gezet en onze buren hun douchebak is ook beginnen lekken. Deze bleek op een houten 'pallet' geïnstalleerd te zijn en dus instabiel door de waterinsijpeling. Ik vermoed dat dit ook bij ons zo is. Tegels zijn na douchebak geplaatst. Graag herinstallatie van de douchebak en de douchedeur (staat scheef) indien mogelijk. We hebben nog tegels over om te hertegelen.

Douchebak herstellen of vervangen

Lek in de douchebak. Geen idee wat de oorsprong is. Douchebak te herstellen of vervangen indien nodig.

Werken in badkamer lek herstellen

Wij hebben in een huis in Antwerpen een afvoerwaterlek onder de douche. De verzekering was reeds ter plaatse en wij kunnen nu overgaan tot herstelling. Hiervoor moet het douchescherm weg genomen worden, dan moeten er een paar tegels weg, douchebak wegnemen, lek herstellen, nieuwe douchbak terugplaatsen, tegels terug plaatsen, douchescherm terug plaatsen en alles afkitten.

Badkamer renoveren

1) Toiletruimte: muren zijn afgebroken. Volgende zaken dienen te gebeuren: - bepleisteren muren - plaatsing wandtegels - uitbreken & betegelen vloer - verluchtingsgat dichten - hangtoilet vervangen - wateraanvoerleiding toilet verplaatsen - (gyproc? )plaat voor toilet hangen. - verven plafond Ruimte is 1m40x1m00 groot. 2) badkamer: nog af te breken. - afbreken ruimte - vloeren - herstellen muur - betegelen muur - waterdicht maken muren douche - plaatsen douchewand +douchebak - verven plafond - bijleggen elektrische leidingen om lichten aan te koppelen en elektr ventilatierooster Ruimte is 1m75x2m50

Herstellen van douche en herplaatsen tegels

De douche is lek geweest. Hiervoor is de douchebak verwijderd en enkele tegels. Er moet een nieuwe douchebak (90x90) geplaatst worden en ook enkele tegels moeten terug. Tegels zijn nog aanwezig.