Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Douchecabine herstellen en moderniseren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Douchecabine herstellen en moderniseren:

Douchecabine herstellen en moderniseren

Ik heb een douchecabine en de voorwand is versleten, dus ook de omlijsting en douchedeur vervangen . Moderner materiaal als alternatief monteren.

Douchedeur en kraan herstellen

Ik heb een douchecabine met 2 vastzittende deuren en 2 schuifdeuren. 1 schuifdeur is naar achter geschoten en ik krijg ze niet terug naar voor. Er is ook een kraan die al een tijd lekt.

Vervangen douchecabine

Ik wil mijn badkamer later vervangen door een douchecabine,plus de nodige werk van muur en tegels. Lek in mijn douche te herstellen.

Brander werkt niet goed: valt steeds ...

Brander werkt niet goed: valt steeds uit, waarbij wij hem opnieuw moeten starten. Herstellen, vervangen? Eventueel verplaatsen van zolder naar kelder indien mogelijk? Douchecabine lekt en moet misschien uitgebroken worden. Tevens nieuw kraanwerk. Nog enkele kleinere zaken...