Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Douchecabine vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Douchecabine vernieuwen:

Douchecabine vernieuwen

Ik zou graag mijn oude douchecabine laten uitbrekenen en er een nieuwe moderne laten plaatsen. Deze staat beneden in de berging. Daarnaast moet er ook naar de afvoer gekeken worden, want die is verstopt.

Vernieuwen van badkamer

Wij willen in onze badkamer een douchecabine laten vervangen door een Italiaanse douche. Aanpassing van betegeling

Douchecabine vernieuwen en herbetegelen

Ik zou graag de douche vernieuwen ik denk dat ze nu 90 op 90 cm is En betegelen met mozaïek . Alles aan te kopen via de vakman

Badkamer renoveren

Voor een kleine badkamer van 7m² wil ik verschillende aanpassingen aanbrengen : Nieuwe douchecabine plaatsen, en de huidige afbreken De vloer en de wanden betegelen , De lavabo in de badkamermeubel vernieuwen plus een nieuwe kraan plaatsen . Ik overweeg de badkamermeubel ook te vernieuwen De leidingen zijn orde .

Douche vernieuwen

Wij hebben in huidige badkamer een verouderde douchecabine en hadden deze willen vervangen door ofwel een inloopdouche of een nieuwe model van douchecabine. De afmetingen van de douchecabine zijn 90x90

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Wij willen graag onze badkamer gedeeltelijk, of eventueel helemaal laten renoveren. Er moet zeker een inloopdouche of douchecabine worden geïnstalleerd, deze is samen met de vakman aan te kopen. Ook moet men enkele waterkranen vernieuwen en de bestaande chauffage vervangen. Het gaat om een badkamer van 4 x 4 meter.

Vernieuwen badkamer

Ik wil de badkamer van mijn verhuurd appartement na een vastgestelde lek renoveren door, ofwel, een aangekochte, geïnstalleerde douchecabine te laten afkitten en het muurgedeelte waar vroeger een ligbad was te laten afwerken, bv. met acrylplaten, desnoods na verwijdering van de huidige tegels en herbezetting, of eroverheen. De cabine zou iets hoger geïnstalleerd moeten worden met het oog op beter afloop. Ofwel de cabine verwijderen en een bad met doucheset (plaat) installeren, eveneens met acrylplaten ter afwerking van de muur.

Badkamer renoveren en chauffage vervangen

Douchecabine vervangen door bad van 140 cm, muren betegelen met 1 accentmuur in fuchia chauffage vervangen door handdoeken chauffage Sanitair vernieuwen. Oppervlakte badkamer : 7. 40 m²