Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Douchescherm plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Douchescherm plaatsen:

Douche plaatsen

Wij zouden graag een grotere douche laten plaatsen en douchescherm met schuifdeur en nieuwe betegeling in de douche. Het gaat om een inloopdouche van 90 cm op 1m70. Type tegels nog niet beslist.

Douchescherm plaatsen

Ik zoek iemand die een douchescherm van X2O in onze badkamer kan installeren. De technische informatie is in dit bericht in bijlage geplaatst.

Badkamer renoveren

- afbraak (zal ik zelf voorzien) - nieuwe beraming (vermoedelijk apart te regelen?) - versmallen van de deuropening en nieuwe deurlijst en deur plaatsen - herleggen van elektriciteit en loodgieterij naar nieuwe indeling - aansluiten meubels (dubbele lavabo met onderbouwkast, 2 kolomkasten, bad met douchescherm, hangtoilet, 2 verwarmingstoestellen) - nieuw plafond plaatsen - voorzien van ventilatiesysteem - heraanleg vloer - betegeling muren en vloer - volledige afwerking

Sanitair plaatsen

Plaatsen van volledige douche:verplaatsen van leiding douche,plaatsen wanden douche,plaatsen douchescherm en douche bak,plaatsing douchestang en kranen badkamed meubel. Materiaal aangekocht bij X2O.

Plaatsen van regendouche en plaatsen van douchescherm

De werkzaamheden bevatten : het vervangen van een bestaande douchekraan door een regendouche (zie bestelling in bijlage) en het plaatsen van een douchescherm in gastendouche. Momenteel is er geen scherm waardoor de vloer in de badkamer helemaal nat wordt. De opening is iets kleiner dan standaard. Vermits onze bestaande douchekraan stuk is zou het zo snel mogelijk moeten gebeuren.

Douchescherm en douchekraan plaatsen

Ik wil graag een douchescherm op mijn bad, dit zou max 90cm breed mogen zijn, graag wil ik ook een nieuwe kraan + douchekop etc aan de muur.

Badkamer renoveren

Plaatsen van een inloopdouche, wanden en vloer betegelen en loodgieterij. Aanpassingen van de leidingen doen De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 10m². Douchebak verwijderen of verlagen , en met een douchescherm werken . Materiaal zelf aan te kopen

Plaatsen van douchescherm

Wij zouden voor onze hoek-inloopdouche van 100 x 100 graag een glazen douchescherm, eventueel met deur, laten plaatsen.