Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Glazen douchedeur plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Glazen douchedeur plaatsen:

Aanpassingen in de badkamer uitvoeren

Ik zou graag een aantal kleine wijzigingen doen aan mijn badkamer. Er dient een ventilatierooster geplaatst worden, ik zou graag een glazen douchedeur laten installeren en er dient een lavabomeubel weggenomen te worden.

Glazen wand en douchedeur plaatsen

In een tweede badkamer is er een deuropening die in glas toegedaan moet worden in een binnenmuur. Houten raam + glas. Open douche heeft een glazen schuifdeur nodig.

Glazen douchedeur plaatsen

Ik heb een douche met een halve glazen vaste wand. Ik had dit graag willen veranderen naar een glazen douchedeur, om te vermijden dat de houten vloer van de badkamer nat wordt. Paatsen van een glazen douchedeur.

Plaatsen van glazen douchedeur voor inloopdouche

Ik wil een eenvoudige glazen douchedeur, die in een inloopdouche kan geplaceerd worden zodat deze niet meer kan spatten op de muur.

Herstelling glazen douchedeur

Wij hebben een halfronde douche met twee dichtglijdende deuren op geleiders boven en onder. Onderaan echter schuiven zij uit de geleider zodat de deuren niet meer goed sluiten en het water uit de douche spat. De deuren zijn van glas.

Douchedeur installeren

Plaatsen van een standaard glazen douchedeur (6 gaten boren voor 2 muurprofielen, muurprofielen vastschroeven, binnenprofielen op de juiste afstand erin plaatsen, glazen deur bevestigen + rubber) + siliconen afwerking (silicone reeds gekocht)

Plaatsen van douchedeur

Ik zou graag een glazen douchedeur plaatsen in mijn douche die volledig is bezet met tegels. De ingang naar cabine is in soort bleke marmer (lijkt op deuropening) van 595 mm breed en 1800 mm hoog. Wat kost het voor aankoop en vooral plaatsing van deur?

Plaatsen van douchedeur

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een volledig glazen douchedeur. Deur is reeds aangekocht.