Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Inrichten tweede kleine badkamer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Inrichten tweede kleine badkamer:

Inrichten tweede kleine badkamer

Er zal een douche moeten geplaatst worden met douchevenster+radiator plaatsen+badkamermeubel leidingen aansluiten. Verder dient er ook in een slaapkamer een radiator vervangen te worden door een ander model wegens esthetische redenen.Inrichten tweede kleine badkamer (4m²)

Het gaat om de renovatie van één ...

Het gaat om de renovatie van één badkamer en het nieuw inrichten van een tweede. Beide zijn ongeveer 2x2,5 meter, zonder ramen, enkel een standaarddeur. Gewenst: bad of douche, toilet, verwarming, (dubbele) lavabo, vloer & muur, trekken van leidingen vanuit de kelder naar eerste & tweede verdiep

Eerste badkamer: volledig inrichten ...

Eerste badkamer: volledig inrichten (strakke vormgeving): lavabo en bad reeds aangekocht vloer (liefst hout), wandbekleding (kunststof of tegels), meubilair op maat. bad dient ingebouwd te worden. de badkamer heeft op dit ogenblik een open verbinding met de slaapkamer. Tweede badkamer: meubilair en douche-wand voorzien Hall en trappenhal: Vestiaire, liefst in één vlak en met hetzelfde materiaal als waarmee de muur wordt afgewerkt. Rest te bepleisteren. Verlichting voorzien. Toilet: Pleisterwerken en plaatsing lavabo.

bestaande bergruimte inrichten als ...

bestaande bergruimte inrichten als tweede badkamer met lavabo+ douchecabine Zoek iemand voor tegelwerken