Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Kamer omvormen tot badkamer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kamer omvormen tot badkamer:

Kamer omvormen tot badkamer

Extra badkamer maken van een kamer zonder leidingen, leidingen doortrekken naar de eerste verdieping. Oude badkamer ligt op gelijkvloers.

Omvormen kamer tot badkamer

Ik wil van een slaapkamer een badkamer maken. De afmetingen zijn +- 3m /3m. De kamer bevindt zich boven de garage waar de meeste water- en warmtepijpen zijn. Ik zou graag in de badkamer een bad willen hebben, een douche en badkamermeubilair en een Wc . Als mijn budget toestaan ook vloerverwarming.

Totaalrenovatie : slaapkamer omvormen naar badkamer

Totaalrenovatie: slaapkamer op eerste verdieping moet badkamer worden. Bestaande afvoer toilet en douche op gelijkvloers ligt net onder de kamer die badkamer moet worden.

Gewone kamer omvormen tot badkamer

Gewone kamer ombouwen naar badkamer (geen voorziene afvoer,mogelijk naar kelder doortrekken). Oppervlakte 3. 2m op 3m, 1 raam aan één zijde van de 3. 2m en 1 deur aan de 3m zijde. Graag: - 1 toilet - 1 whirlpoolbad - dubbele lavabo 1. 2m max - 1 stoomdouche

Renovatie douche/Wc kamer

Kleine badkamer 2,5 x 2 m omvormen naar douchekamer met toilet. Vernieuwen. Nieuwe tegels vloer isolatie, douche, toilet en aanpassing van wateraanvoer/afvoer.

omvormen van een kamer op eerste verdiep ...

omvormen van een kamer op eerste verdiep naar een badkamer, installatie van badmeubilair leggen van leidingen. berekenen of oude boiler voldoende geeft en anders een nieuwe boiler plaatsen

- een kamer omvormen tot een bed en ...

- een kamer omvormen tot een bed en breakfest, dus plaatsen van een badkamer in een slaapkamer - is het realiseerbaar (leidingen doortrekken, houten vloer, ...)

Kamer omvormen in badkamer

Kamer omvormen in badkamer