Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Klussen in de badkamer uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Klussen in de badkamer uitvoeren:

Ikea badkamer plaatsen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren ivm een badkamer van Ikea. Het betreft het opgangen van een spiegelkast, waarvoor in tegels dient geboord te worden en elektriciteit aan te koppelen. In de ruimte is elektriciteit voorzien. En een meubel met wasbak en kraan. Het meubel is gemonteerd, de gaten zijn voorzien in het tablet. Het meubel dient nog opgehangen te worden en vastgelijmd/gekit. Niet al het juiste materiaal aanwezig om op te hangen, wel om te kitten. Ook dient de oude wastafel nog gedemonteerd te worden.

Klussen in badkamer uitvoeren

Werken in badkamer: buizen die blootliggen wegwerken (latjes of dergelijke), schilderwerken, kant van bad bekleden,... Kleine badkamer: bad + radiator + lavabo + kastje + wc.

Klussen in de badkamer uitvoeren

Ik heb een radiator die aangesloten moet worden, door een nieuwe leiding te plaatsen van de muur tot aan de radiator. Het lek en geurhinder van het hangtoilet moet ook worden opgelost, die lekt van de toevoer af. Merk groghe.

Allerlei werken uit te voeren in de badkamer

We hebben in de badkamer onder de lavabo een lekkende leiding. Het is ons niet duidelijk of de aansluiting een probleem is of iets anders een oorzaak is. Bovendien hebben we in onze berging een lekkende kraan, de warmwater kraan werkt niet op onze dompelpomp. Er is kalkaanslag ontstaan aan de aansluitingspunten. Moet deze vervangen worden of is herstelling mogelijk? Als laatst hebben we voor ons toilet een kleine lavabo al reeds voorzien, echter gaat de deur ook naar binnen toe en moet deze iets verder dan de aansluiting worden geplaatst ( weg van de deur naar rechts), ons is medegedeeld dat dit niet onmogelijk is. Wij zoeken dus iemand die de drie klussen kan klaren.

Klussen in huis - badkamer

Ik heb klussen die uitgevoerd dienen te worden in onze nieuwe woonst. We willen in de badkamer een nieuw toilet en douchewand. Graag iemand die meedenkt en de nodige materialen heeft natuurlijk.