Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Lekkende douche herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lekkende douche herstellen:

Lekkende douche herstellen

3 Stenen douches herstellen. Barst in en daardoor lek.

Renovatie douche na lek

Na een waterlek in de douche (lekkende koppeling) zoeken we iemand die op heel korte termijn onze douche kan komen uitbreken (tegels, douchebak, deur, OSB, ... ) en volledig opnieuw kan dichtmaken en afwerken. Gelieve al het nodige materiaal mee in de offerte te voorzien. (voor de tegels kunnen we uiteraard zelf zorgen). Snelheid is pluspunt!

Afwerken lekkende douchewand

Onze douche heeft lekken door de bezetting van de wandtegels heen. Tot onze grote renovatie eind van het jaar zoeken we een goeie tussenoplossing, bijvoorbeeld met een polyester afwerking van de wanden.

Lekkende douche herstellen of vervangen

Onze douche is aan 3 wanden betegeld, en heeft een glazen deur. Ze is ca. 20 jaar oud. Indien meerdere gezinsleden na elkaar douchen, lekt er soms water door de gaten van de plafondhalogeenspots in de keuken eronder. De afmetingen zijn 86 x 86 x 234 cm (hoogte vanop de douchebak tot aan het plafond, breedte van zijmuur tot zijmuur, diepte van achtermuur tot deurkader). Gewenst: herstelling, renovatie of volledige vervanging.

Renovatie douche

Bestaande betegelde lekkende inloopdouche ombouwen tot een waterdichte douche. Mogelijks plaatsen nieuwe douche - te bekijken met aannemer.

De bestaande douche werd afgewerkt met ...

De bestaande douche werd afgewerkt met een wandplaat bekleed met tegels. Deze plaat zit vol vocht waardoor de tegels loskomen. Ze moet worden verwijderd en afhankelijk van de ondergrond achter de plaat afgewerkt met tegels. De douchebak in steen zou ik graag behouden maar ik zou wel een nieuwe wand (glas of plexi) errond installeren, de huidige is versleten. Verder lopen er in de badkamer zeer veel buizen (ook van de verwarming), waarvan er enkele moeten worden vernieuwd, lekkende kranen enz...Afhankelijk van wat er eventueel nog rest van het budget had ik graag wat kastjes, eventueel volledige betegeling van de badkamer, nieuwe deur, aanpassen stopcontacten.

Veel problemen met huidige badkamer: ...

Veel problemen met huidige badkamer: slechte plaatsing van sanitair: insijpeling van water in de muur (badkant), alsook lekkende kranen. Wij willen het bad vervangen door een douche (in graniet ?)+ plaatsing van een ingebouwde lavabo met kastjes.