Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Plaatsen van bad" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van bad:

Douche plaatsen

Het bad dient vervangen te worden door een moderne douche. Het bad dient verwijderd te worden en dient meegenomen te worden door de vakman.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Bad, douche en lavabo uitbreken. Nieuwe inloopdouche en badkamermeubel plaatsen. Nieuwe wandbetegeling plaatsen. Oplossing bieden tegen schimmels door vocht ter hoogte van de douche.

Badkamer renoveren

Bad uitbreken. Nieuw bad plaatsen. Douche uitbreken. Nieuwe douche plaatsen. Wastafel vervangen.

Plaatsen sanitair badkamer

Bad plaatsen en aansluiten. 2 Douches plaatsen en aansluiten. 3 Wc's plaatsen en aansluiten. 3 Wastafels plaatsen en aansluiten.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Bad uitbreken. Inloopdouche plaatsen.

Kleine badkamer renoveren

In een kleine badkamer het bad vervangen door een douche. Muren betegelen. Vloer betegelen. Lavabo en badkamermeubel plaatsen.

Plaatsen van douche

In de badkamer staat nu een bad hierbij moet ook een douche geplaatst worden. Het bad moet als douche voorzien worden, alsook en scherm moet geplaatst worden

Renovatie badkamer

Badkamer van 3.6m x 3.25m renoveren. Huidige badkamer uitbreken. Nieuwe dubbele lavabo, bad en douche plaatsen. Badkamer betegelen. 2 Hangkasten installeren. Spiegel hangen over gehele lengte van lavabo. Voor bad en douche moeten leidingen verplaatst worden.