Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Plaatsen nieuwe badkamer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen nieuwe badkamer:

Renovatie badkamer in mortex

Renovatie van badkamer in mortex, de grote is 3mx2.5m en 2,5m hoog zou eventueel als het mogelijk is over de tegels mortex plaatsen , badkamer moet nog sanitair in, douche, bad wc en lavabo met meubel.

Composiet platen plaatsen in de badkamer

Ik zoek iemand voor composiet platen te plaatsen in de badkamer aan de muur van de douche en het bad.

Plaatsen douche en badkamermeubel

Bestaande badkamer dient nieuwe douche en badkamer meubel te krijgen. Vorige douche is reeds verwijderd, badkamer meubel hangt er wel nog.

Plaatsen en aansluiten douche en wc

Badkamer meubel en douche en wc plaatsen en aansluitingen.

Badkamer renoveren

Ik zou graag volgende zaken in mijn badkamer plaatsen/ renoveren: - inloopdouche - leidingen onder de vloer plaatsen - Vloer en betegeling muren - lavabo en toilet. Gaat om een badkamer met een oppervlakte van ongeveer 4 op 3 meter.

Badkamer renoveren

Plaatsen van een nieuwe badkamer met een inloopdouche, bad, dubbele lavabo. Ook een apart toilet gewenst met een lavabo'tje.

Badkamer renoveren en nieuwe ketel plaatsen

Ik zoek iemand die voor mij een nieuwe condensatieketel, nieuwe leidingen en nieuwe radiatoren kan installeren.+ ook een badkamer vernieuwen (die al volledig is uitgebroken) met een oppervlakte van 180 cm op 170 cm.

Badkamer plaatsen

We hebben ook een loodgieter nodig - badkamer-specialist om de badkamer te veranderen. Leidingen verleggen voor de nieuwe badkamer. Ik ken de afmetingen niet. Nous avons aussi besoin d’un plombier - specialist SDB pour changer la salle de bain. Remplacer les tuyaux pour deplacer la salle de bain. Je connais pas les dimensions.