Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Plaatsing wastafel met verlichting en spiegel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsing wastafel met verlichting en spiegel:

Plaatsing wastafel met verlichting en spiegel

De oude wastafel werd reeds afgekoppeld. Het appartement is nog leeg maar wordt binnenkort totaal bemeubeld. De wastafel in de badkamer komt tegen een muur van 0,90 m. breed. Er bestaan 2 aansluitpunten, een voor koud en één voor warm water. Levering ter plaatse gebeurt op 07 januari. Vanaf woensdag 9 januari kan de plaatsing gebeuren. Zelf moet ik voordien het blad in blauwe hardsteen een paar keer inwrijven met "vlekstop"

Plaatsen van een inloopdouche

Een kleine ruimte (gelegen naast de badkamer) van 2,5 m² laten ombouwen tot inloopdouche + plaatsing kleine wastafel en eventueel klein meubel.Schets ter beschikking.

Renoveren badkamer

Ik wens graag mijn badkamer te renoveren. Afmetingen zijn: 11 m² (4,27 lang en 2. 60 breed) In de badkamer moet komen een douche van 1. 70 met muurtjes in gipsplaten en betegeld met tegels (60 op 60) en aan de kraan een gedeelte met mozaïekmatten van 40 op 40, wastafel en spiegel, achteraan ook afgewerkt met mozaïekmatten die deels overlopen op de vloer (zie vb plan), hangwc en radiator Vasco. Graag arbeidsuren plaatsing en afbraakwerken apart vermelden in de offerte. Materiaal is in bezit.

Vernieuwen van de badkamer

Plan afbraak zelf te doen. Te voorziene nieuwe toestellen, inclusief kraanwerk: hangtoilet, inloop douchebak witte kuip ,90 x 1.40, lavabo meubel enkele wastafel. Renovatie van alle vloer en wandbekleding alles moet hertegel worden. Plaatsing ventilator met dakdoorvoer.

Inrichting nieuwe badkamer woning

De badkamer wordt verplaatst naar een andere ruimte, de plaatsing van waterleiding met collector, riolering, elektriciteit en luchtafvoer wordt reeds uitgevoerd door installateur. We willen nog offerte voor de inrichting van de badkamer volgens bijgevoegd plan; toilet, wastafel, bad en inloopdouche (op verhoogde chape met 2 gyprocwanden), vals plafond met voorziening voor luchtafvoer en led-verlichting, muurbetegeling tot plafondhoogte en vloerbetegeling. Schets ter beschikking.

Badkamer

Plaatsen nieuwe badkamer, inloopdouche, geen bad, wastafel 2 personen en wc. Plaatsing tegeltjes, vloer, aflopen, water en elektriciteit.

Renovatie badkamer

Volgende zaken zouden moeten gebeuren: Afbraak huidige badkamer (volledig betegeld, douchecabine, wandmeubel en kast) Opnieuw betegelen van muren en vloer Leidingen vernieuwen en eventueel verplaatsen van leidingen (incl. Leidingen voor de wasmachine. Die zijn reeds aanwezig, maar wel verouderd) Elektriciteit: extra stopcontacten voorzien aan het nieuwe wandmeubel, afzuiging (ventilator) plaatsen met apparte schakelaar, verlichting boven wastafel Plaatsen douche, geen cabine. De betegeling in de douche moet dus waterdicht zijn. Er zou een afgeronde douchebak moeten komen en een afgeronde glazen deur, wegens plaatsgebrek. Plaatsing nieuw wandmeubel

Renovatie van een badkamer 3mX4m, ...

Renovatie van een badkamer 3mX4m, verplaatsen sanitaire leidingen, plaatsing van vals plafond, bezetten muren, tegelwerken, kurken vloer plaatsen, muurtje plaatsen en 'chappe' leggen voor inloopdouche en douche plaatsen, wastafel meubel, kleine elektriciteitswerken