Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Radiator vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Radiator vervangen:

Radiator vervangen

Verwijderen radiator en vervangen door handdoekradiator in badkamer

Inrichten tweede kleine badkamer

Er zal een douche moeten geplaatst worden met douchevenster+radiator plaatsen+badkamermeubel leidingen aansluiten. Verder dient er ook in een slaapkamer een radiator vervangen te worden door een ander model wegens esthetische redenen.Inrichten tweede kleine badkamer (4m²)

Sanitair plaatsen

Bad vervangen door douche en plaatsen van een wc. Radiator vervangen door handdoek radiator. Eventueel betegelen. De opp is 2mx2,5.

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer vernieuwen/verbouwen. Leidingen moeten vervangen/verlegd worden, nieuw bad met douche, en plaatsing van een meubel. Betegelen van muur en vloer. Plaatsen radiator.

Uitbreken huidige badkamer en installatie X2O badkamer meubels

Ik zou graag de volledige badkamer willen renoveren: bad vervangen door inloopdouche met 3 omliggende wanden tegen de muur en 1 glazen wand, nieuw toilet (hangtoilet), nieuw badkamermeubel met lavabo en spiegelkast en een nieuwe radiator. Deze stukken zijn reeds besteld exclusief de vloer. Afmetingen: ongeveer 201cm op 208,50cm (hoogte badkamer 277,59)

Badkamer verbouwen

Afmeting van de badkamer : 2m70 x 3m09 Badkuip en douche vervangen door inloopdouche, nieuwe betegeling (vloer en wand),eventueel nieuw badkamermeubel met 2 lavabo's. Nieuwe radiator type handdoekradiator.

Volledige renovatie van de badkamer uitvoeren

Ik wil mijn badkamer volledig renoveren. De afmeting van de badkamer is 2m40 op 4m00. In de badkamer moet komen: douche, toilet, bad, badkamermeubel en radiator. Vloeren (ca 10m²), wanden (ca 22m²) betegel met 60cm x 120 cm tegels. Ook moeten de bestaande leidingen vervangen worden en moet een nieuw plafond geplaatst worden.

Badkamer gedeeltelijk renoveren

Ik wil mijn bad vervangen door een inloopdouche . vervangen van een radiator ook in de zelfde ruimte .