Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Renovatie badkamer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatie badkamer:

Renovatie badkamer

Inloopdouche + badkamermeubel plaatsen + betegelen wanden ongeveer 5m². Badkamer is ongeveer 7m²

Badkamer renoveren

Volledige renovatie: douche, badkamermeubel, vloer en betegeling, te bekijken: nieuwe velux. 12m²

Badkamer renoveren

Volledige renovatie van badkamer. Muren en vloer betegelen. Nieuw badkamermeubel. Nieuwe wc, bad en douche. Nieuwe boiler installeren. Oppervlakte ken ik niet vanbuiten (9 a 10 m² denk ik). Rijwoning.

Badkamer renoveren

Betreffende de renovatie van de twee badkamers (boven elkaar op de eerste en tweede verdieping). Dit betreft het uitbreken van de huidige badkamers en een gebruiksvriendelijke nieuwe badkamer voorzien van twee lavabo's, inloopdouche (eventueel met bad), wc. Er is ook een mogelijkheid om een derde mini-badkamer te voorzien in de zolderruimte, dit kan bekeken worden.

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Badkamer renovatie Van ligbad naar inloopdouche. Muren betegelen. Meubel plaatsen. Muur bezetten met vloertegels - meubel hebben we al - voor de rest mag de vakman zeker voorstellen doen. 3/4m²

X2O badkamer plaatsen

Renovatie van badkamer : oude badkamer word door mij uitgebroken -plaatsen van douche met douche wand , nodige afvoerleidingen en toevoerleidingen aanpassen en verleggen -hangwc plaatsen ( eventueel een sanibroyeur wc, maar nog niet zeker ) -plaatsen van hangend meubel en kolomkast. De badkamer heeft een oppervlakte van 2 meter op 2.5.

Renovatie badkamer in mortex

Renovatie van badkamer in mortex, de grote is 3mx2.5m en 2,5m hoog zou eventueel als het mogelijk is over de tegels mortex plaatsen , badkamer moet nog sanitair in, douche, bad wc en lavabo met meubel.

Badkamer renoveren

Graag willen wij onze kleine badkamer laten verbouwen. Het gaat om een complete renovatie voor een ruimte van 1,95 x 2,45 meter.