Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Renovatie van doucheruimte" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatie van doucheruimte:

Renovatie van doucheruimte

Materiaal en tegels aangekocht. Renovatie van doucheruimte, douchebak vervangen door nieuwe. Vloer en wanden betegelen

Inloopdouche plaatsen en betegeling

Volledige renovatie van doucheruimte: vloer en 2 wanden betegelen + inloopdouche plaatsen.Afbreken doet klant zelf.

Gedeeltelijke renovatie badkamer

Badkamer op 1ste verdiep van een rijwoning bouwjaar 1930. Losstaand bad en aparte doucheruimte. Houten vloer steunend op houten balken. Werken: (1) Afbraak gyproc-wand op de lengte van het bad, nazicht leidingen, plaatsen van een nieuwe kraan, vernieuwing bekisting rond de afvoer (grond), pleisteren van de muur, gedeeltelijke betegeling (1,5m hoog); (2) Douchebak weghalen en nieuwe plaatsen, met speciale aandacht voor het vermijden van lekken aan de zijkant (eventueel met opstaande plastiekwand – suggesties welkom! ); (3) Vervanging douchekraan en installatie regendouche. De huidige problemen situeren zich vooral aan de douchebak, die slecht aansluit aan de muur, waardoor er water doorlekt. Efficiënte oplossing gezocht.

Volledige douche renovatie

Een bestaande doucheruimte moet volledig uitgebroken worden , terug opgetrokken, getegeld en met douchebak geïnstalleerd worden.Afmeting ruimte is 2,5 m op 3m.

renovatie van een douche. De ...

renovatie van een douche. De doucheruimte moet afgebroken worden (tegels verwijderen en strippen tot op de ruwbouw) omwille van een slechte afloop van het douchewater (met geurhinder en vochtproblemen op een lager verdiep tot gevolg).