Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Renovatie na waterschade uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatie na waterschade uitvoeren:

Renovatie na waterschade uitvoeren

Volledige badkamer van ong. 4m x 4m en deel van de berging renoveren na waterschade door defecte boiler op bovenliggend verdiep. Plafond uitbreken. Muren afkappen en opnieuw bezetten.

Renovatie douche na lek

Ik heb een lek in mijn inloopdouche waardoor mijn onderbuurman waterschade heeft opgelopen. Ik ben op zoek naar iemand die de schade zo snel en efficiënt mogelijk kan herstellen.

Badkamer renoveren na waterschade

Herstellen van de badkamer door waterschade. Er moet een totale renovatie gebeuren, dus muren, betegeling, leidingen,.. het hele project. Het gaat om een badkamer van 8 m². Afbraak huidige badkamer willen we ook laten doen en het materiaal voor de herstelling is nog niet aangekocht.

Badkamer renovatie door waterschade

Wij hebben door kapotte leidingen van de bovenburen een grote waterschade opgelopen in de badkamer. Betreft: Vloer komt omhoog, plafond beschadigd, tegels aan het bad, het bad zelf,kast,... graag hadden wij hiervan een prijsofferte laten opmaken. Kunt u mij verder informeren wat te doen? Alvast bedankt!

Renoveren van badkamer

We hebben waterschade na een lek boven ons. Hoe lang wachten we best met renoveren. Advies in verband met renovatie badkamer. Betegelen. Nieuwe douchebak. Enkele lavabo met spiegel. Graag ter plaatse komen kijken.

Renovatie badkamer

Na een lek onder de douche lijkt het erop dat we ook waterschade aan de vloer hebben..