Hoe werkt het?

Sanitair in de badkamer


Op zoek naar een badkamerspecialist in de regio voor sanitair te plaatsen?
Onze specialisten staan klaar om jouw sanitaire element te monteren. Het plaatsen van verwarmingselementen, de installatie van een nieuw toilet of de montage van een inloopdouche, onze vakmannen voeren jouw werken vakkundig uit. Als je het nieuwe materiaal liever zelf aankoopt dan maken onze badkamerspecialisten een offerte voor enkel de installatie.

Elke Casius badkamerspecialist bezit het Erkend Vakwerk keurmerk. Dit wil zeggen dat het bedrijf over de nodige expertise en ervaring beschikt om de werken professioneel uit te voeren. Het is aangeraden om steeds enkele vrijblijvende offertes te vergelijken. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de kosten en de uiteindelijke prijs voor het plaatsen van jouw sanitair.

Laat ons weten wat er moet gebeuren en kies de beste offerte.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor sanitair:

Plaatsen sanitair badkamer

Bad plaatsen en aansluiten. 2 Douches plaatsen en aansluiten. 3 Wc's plaatsen en aansluiten. 3 Wastafels plaatsen en aansluiten.

Badkamer renoveren

Badkamer van ong. 3m x 2m van de jaren 50 totaal renoveren. Volledige HVAC werken. Sanitair plaatsen. Indeling wijzigen. Badkamermeubel plaatsen. Plafond vernieuwen. Vloer en wanden vernieuwen. Alle sanitair in huis vervangen. En nog veel andere werken, graag eens langs gaan.

Badkamer renoveren

Badkamer van ong. 3m x 4m renoveren. Oude badkamer uitbreken en nieuwe plaatsen. Sanitair vernieuwen. Badkamermeubilair en wanden vernieuwen liefst met behoud van huidige bevloering. Bad moet inloopdouche worden. Enkele lavabo moet dubbele worden.

Plaatsen sanitair en vloer

Plaatsen van een douchekabine en het betegelen van de wand + vloer en het afbreken van het bad

Sanitair plaatsen

Douchebak in L-vorm van 0.9m x 1.4m met afloop plaatsen en afwerken. Composiet wanden in L-vorm van 0.95m x 2.48m en 1.95m x 2.48m plaatsen. 2 Glaswanden in L-vorm plaatsen. Douchekraan bestaande uit hand en regendouche plaatsen. Mogelijk dient de douchebak ligt verhoogd te worden voor inwerken van sifon in vloer. Afloop ligt vrij op de muur in garage onder badkamer.

Badkamer renoveren

Wij hebben een huis gekocht en wij zouden hier graag een nieuwe badkamer zetten. Sanitair plaatsen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, plafond plaatsen, vloer / wanden plaatsen. Aansluiting voor de toilet ed moeten ook nog aangelegd worden.

Sanitair blok met polyester plaatsen

Wij zijn bezig met uitwerking van een natuurcamping op een bestaande hoeve. Eén van de gebouwen zal worden ingericht tot sanitair blok. Nu hadden we gedacht om de douchewanden uit te werken in polyester gezien deze dan naadloos zijn, m.a.w onderhoudsvriendelijk. Is het mogelijk mij hieromtrent te informeren a.u.b?

Renovatie badkamer in mortex

Renovatie van badkamer in mortex, de grote is 3mx2.5m en 2,5m hoog zou eventueel als het mogelijk is over de tegels mortex plaatsen , badkamer moet nog sanitair in, douche, bad wc en lavabo met meubel.