Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Sanitair blok met polyester plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Sanitair blok met polyester plaatsen:

Sanitair blok met polyester plaatsen

Wij zijn bezig met uitwerking van een natuurcamping op een bestaande hoeve. Eén van de gebouwen zal worden ingericht tot sanitair blok. Nu hadden we gedacht om de douchewanden uit te werken in polyester gezien deze dan naadloos zijn, m.a.w onderhoudsvriendelijk. Is het mogelijk mij hieromtrent te informeren a.u.b?

Badkamer installeren

Ik wil een badkamer inrichten op zolder. Leidingen moeten gelegd worden van de zolder naar de kelder (door betonnen gewelf). Er moet een inloopdouche komen, toilet en spoelbak. Oppervlakte deze badkamer (moet in feite een sanitair blok worden) zal ongeveer 10 m² zijn.

volledige verbouwing van 20 jaar oude ...

volledige verbouwing van 20 jaar oude badkamer. Alles nieuw te plaatsen, sanitair ook te verplaatsen. (bad, douche, wc, wasbakken). Oude vloertegels eruit, nieuwe erin, tegels en behang van de muur weg en opnieuw plamuren. inloopdouche maken, bad in een blok met kast inbouwen. waarschijnlijk nieuwe leidingen plaatsen in kruipkelder.