Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Toilet muurtegels weg schilderen lavabo plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij badkamerspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met badkamerspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Toilet muurtegels weg schilderen lavabo plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.

Voor goede en betaalbare badkamerspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Toilet muurtegels weg schilderen lavabo plaatsen:

Badkamer renoveren

Afbraakwerken gaan we zelf doen. Op de plaats van de douche komt een inloopdouche, is dit mogelijk op een houten vloer? Daarop tegels of kurk. Nieuwe lavabo plaatsen een enkele, en toilet en ca 6 m² muurtegels. Sanitair vernieuwen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer plaatsen. Oppervlakte : ongeveer 3 m op 3. 50 m met een schuin dak.

Toilet: muurtegels weg - schilderen - lavabo plaatsen

In mijn toiletje van 1 x 1,5m graag: - muurtegels verwijderen (van vleor tot op hoogte +/- 1. 30m, incl. Oplossing voor tegels op houten kast achter toilet), muur schuren en waar nodig plakken, en in basis wit schilderen - lavabo plaatsen en aansluiten (nog aan te kopen)

Plaatsen nieuwe badkamermeubel en vloer

De badkamer en toilet is aan een renovatie toe en zouden graag de vloer en het badkamermeubel vervangen. - vloer (badkamer & toilet): betegelen 5m² - plaatsen plinten en lat vloerovergang. Momenteel ligt er een linoleum, dus geen afbraakwerken nodig. - plaatsen badkamermeubel (onderkast, lavabo en spiegelkast) - momenteel staat er een simpele lavabo - geen afbraakwerken nodig. - De muurtegels wil ik behouden, enige voorzichtigheid vereist om deze niet te beschadigen. - Maken en plaatsen van houten afschermkast over huidige (oude) chauffage om deze te verbergen - inclusief gleufjes om handdoeken over te hangen. Indicatie van uur en totaalprijs inclusief transport Materiaal: Tegels, badkamermeubel, schakelaars, plinten & vloerovergangsplinten etc wordt voor gezorgd

Herinrichting van de badkamer

We zouden graag de bestaande muurtegels verwijderen en nadien geen nieuwe betegeling plaatsen. We willen de muren simpel wit houden - ev. Enkel bepleisteren. Tegen het bad zouden we wel graag mozaïektegels plaatsen. En de badkuip willen we vernieuwen. De douchecabine die nu in de badkamer staat, gaat eruit en er komt geen nieuwe douche in de plaats. Voor de vloer kiezen we aan laminaat. In bijlage een foto van hoe de badkamer nu is en hoe we het eindresultaat ongeveer zien. We willen graag een offerte voor plaatsing bad, badkraan, douchekop tegen de muur waar het bad is, mozaïektegels, badkamermeubel met lavabo's, toilet en het bepleisteren van de muren.

Omvormen van kleine slaapkamer (2.70m x ...

Omvormen van kleine slaapkamer (2.70m x 1.80m) tot badkamer: 1. installatie afvoerbuizen en wateraansluiting 2. plaatsen inloopdouche, twee wastafels, toilet, vloer- en muurtegels Afhankelijk van het aanbod, ben ik bereid om de aankoop van het materiaal door de ondernemer te laten doen zoniet kan ik het zelf ook en dient de ondernemer enkel in te staan voor de plaatsing.

project renovatie badkamer; afmetingen ...

project renovatie badkamer; afmetingen 2m breed, 2m lang, 2m hoog : uitbreken bestaande badkamer + toilet / verwijderen muurtegels / opnieuw plakken muur + plaatsing nieuwe tegels / installatie nieuwe bad/douche + toilet + meubilair (waskom, wandkast, spiegel) + op een aanpalende slaapkamer een wasmeubel aangesloten op de afvoer en leidingen van de vernieuwde badkamer

Badkamer wordt door onszelf volledig ...

Badkamer wordt door onszelf volledig "gestript" D.w.z. alles wat los of vast staat word verwijderd, inclusief vloer, plafondbekleding, muurtegels en muurbezetting. Electrische installatie (leidingen) en waterleidingen (met aansluitpunten) en afvoerbuizen blijven behouden. Deze moeten niet verplaatst worden. Muren moeten opnieuw bepleisterd en betegeld worden, nieuwe vloer moet geplaatst worden alsook nieuw badkamermeubel met lavabo, nieuw toilet, bad en douchecabine. Kortom: een volledige badkamerrenovatie. Wij wensen deze werken uit te voeren in het voorjaar 2009. Omdat het hier een badkamer betreft zullen er met de eventuele aannemer duidelijke afspraken gemaakt moeten worden i.v.m. start en einde van de werken.

Het gaat over de complete vernieuwing ...

Het gaat over de complete vernieuwing van een bestaande badkamer. Eerst wegnemen van de oude inrichting, dan installatie van een douchecabine/nieuwe lavabo(s)/toilet. Water- en afwaterleidingen zullen vernieuwd/herlegd moeten worden. Voor de vloer zouden we een betegeling willen. Of de aanwezige muurtegels verder gebruikt kunnen worden zouden we moeten onderzoeken. We willen graag ook een aangepaste verlichting, eventueel met een 'vals plafond' en ingebouwde spots. We hebben al rondgekeken bij FACQ wat we precies zouden willen. Enkele vragen zijn nog open en zouden in detail moeten worden besproken (bv. keuze van vloertegels).