Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Uitbreiden huidig bad of vervangen door inloopdouche" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbreiden huidig bad of vervangen door inloopdouche:

Uitbreiden huidig bad of vervangen door inloopdouche

Oude bad uitbreken of aanpassen tot douche. Grote bad met afmetingen van 2m op 1m (ongeveer). Als we kiezen voor een nieuwe douche, gaan we voor een inloopdouche

Badkamer renoveren en inloopdouche zetten

Wij willen onze badkamer uitbreiden en volledig renoveren. Er moeten nieuwe leidingen gelegd worden, een nieuw bad, nieuwe wc en nieuwe lavabo. Leidingen en afvoer voor inloopdouche + aansluiting en afvoer voor wasmachine. Tegels zetten we zelf. Sanitair gaan we zelf aankopen.

Badkamer uitbreiden

Wij hebben een bijbouw van 12 op 4 en willen de badkamer hierin uitbreiden. Huidige afmetingen zijn (bij benadering) 3 m op 1,5 m. Zouden dit willen uitbreiden naar 4 m op 3 m. Hierin moet komen: een inloopdouche, een bad, badkamermeubel en een toilet.

Renovatie badkamer

Renovatie kleine badkamer (163x253cm): plaatsen nieuwe radiator, lavabo, bad en bijhorende kranen en afvoer. Herbetegelen wanden (3 muren) en vloer, plaasteren 1 muur en plafond (of gyproc). Uitbreiden stopcontacten en extra schakelaar/leiding voor verlichting.

Onze oude badkamer moet voledig ...

Onze oude badkamer moet voledig vernieuwd worden. Afbreken van vestaande tegels, bad, badkamermeubel en indien nodig vloertegels. Wij wensen een voledig nieuwe betegeling van de muren en de vloer. Mogelijk moeten er enkele leidigen verplaatst worden. Aangezien de kleine ruimte (+/-5,60m²) slimme oplossing met kleiner bad en kleine douchecabine. Er ligd elektriciteit maar zouden deze graag wat uitbreiden. Wij kiezen voor zeer moderne badkamermeubelen. Het geheel moet disign, trendy en vooral niet te druk. Vriendelijke groeten, Marc

VOLLEDIGE VERNIEUWING VAN BESTAANDE ...

VOLLEDIGE VERNIEUWING VAN BESTAANDE BADKAMER. uitbreiden , muur metsen, deurgat verplaatsen, schuifdeur plaatsen, installatie van bad, douche, lavabo, onder en bovenmeubel, toilet en chauffage. alle betegeling en plaatsen nieuw raam