Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Vernieuwen siliconen rondom het bad" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen siliconen rondom het bad:

Vernieuwen siliconen rondom het bad

Ik wil de siliconen rond mijn bad laten verwijderen en opnieuw laten aanbrengen.

Vernieuwen van siliconen rond bad

Vernieuwen van de siliconen rond bad. Ik heb dit zelf slecht gedaan en dit dient opnieuw te gebeuren. Wegens tijdsgebrek dien ik dit uit te besteden.

Vernieuwen douchecabine

Lek tussen siliconen en douchebak door foute installatie douchebak. Graag demonteren huidige douchebak, onderbouw verstevigen, douchebak opnieuw monteren en nieuwe witte platen tegen huidige tegels plaatsen.

Vernieuwen siliconen badkamer

De bestaande siliconen voegen zijn versleten. Water is doorgedrongen en vormen zwarte schimmel. Het verwijderen van alle siliconen, het verwijderen van alle schimmel, het opnieuw professioneel af kitten met professionele siliconen. Adresgegevens bij afspraak.