Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vervangen bad door inloopdoiuche? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij badkamerspecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met badkamerspecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vervangen bad door inloopdoiuche.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.

Voor goede en betaalbare badkamerspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen bad door inloopdoiuche:

Ligbad en douche vervangen door douchebak

Het bad 67 cm breed en 145 cm lang zou ik willen vervangen door een douchebak. Graag had ik deze op maat laten maken in composiet.

Badkamer vernieuwen

Ik zoek een vakman voor het aanpassen van de badkamer. Douche verwijderen en vervangen door bad. Betegeling en meubel voor lavabo. Oppervlakte van 12 m².

Renovatie badkamer

Volledige renovatie badkamer. Grootte: 1. 85m op 4m , waaronder een raam van 2m lang en 1 deur. Graag bad en/of inloopdouche ( afhankelijk van mogelijkheid) , wc en wastafel. Radiator ook vervangen. Betegeling van muur en vloer. Nieuwe plafond met spots.

Badkamer renoveren met inloopdouche

Gietvloer plaatsen ongeveer 20 m². Graag zou ik mijn bad laten vervangen in een inloopdouche met glazen wanden.

Totale badkamerrenovatie

Indeling wijzigen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer. Ongeveer een 8 m2 Volledig strippen en herindelen Momenteel een bad. Wij willen graag dit vervangen door inloopdouche. Mogelijkheden met vakman te bekijken.

Inloopdouche maken met muur in mortex of beton

Het zou gaan over de badkamerruimte op het gelijkvloers (1 m 67 x 3 m 60). Ik zou graag het bad willen vervangen met een inloopdouche. Deze douche (samen met de muren) graag in Mortex.

Ligbad en douche vervangen door inloopdouche

Ik wil mijn badkamer laten aanpassen aan mijn huidig rolstoel gebonden zijn. De badkamer is ca 280 x 285. Een kant omvat douche/ligbad. Aan de andere kant staat een badkamermeubel met 1 lavabo en er staat ook een WC. Ik wil graag de douche en het bad vervangen door een in-rij-douche met een droge ingang om daar over te stappen naar een rijdende douchestoel die ik al heb. Eventueel het badkamermeubel vervangen door een lavabo die ik kan gebruiken. Denkend aan water lijkt mij douche-gedeelte uit één stuk aangewezen. Het is een nieuwbouwhuis en de huidige leidingen kunnen dienen. Ook de douche-kop kan geschikt blijken/blijven. Een bidet is een wens maar geen must.

Complete badkamerrenovatie uitvoeren

Complete badkamer renovatie uitvoeren: Rechthoekige vorm, bad vervangen door douche Alles moet eruit , en alles van A tot Z terug vernieuwen. Oppervlakte is ongeveer : 1 meter 45 op 3 meter.