Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Vervangen van bestaande douche met X2O materiaal" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van bestaande douche met X2O materiaal:

Douche vernieuwen

Wij willen onze douche vernieuwen m.a.w. de tegels in de douche vervangen door wanden uit één stuk, douchebak vervangen want er is een lek, kraanwerk, douchedeur.

Vervangen van bestaande douche met X2O materiaal

Vervangen van bestaande douche 80x80 door nieuwe douche 80x90. Werken omvatten: uitbreken bestaande douche met recuperatie van tegels. Plaatsen nieuwe douche (Luca Varess douchecub Soft acr/PU, 80x90) + 2 wanden (1 vaste wand + 1 wand met douchdeur) + douchegarnituur + thermostatische kraan. Herplaatsen uitgebroken tegels of plaatsen nieuwe tegels. Optioneel: plaatsen van verwarming in doucheruimte (leidingen liggen klaar, moeten enkel nog worden doorgetrokken).

Bad vervangen door douche

Bad zal reeds verwijderd zijn bij aanvang werken.Betreft houten woning. Dient te gebeuren; bestaande waterleiding dient dmv koppeling verlengt en verplaatst te worden valse wand creëren dmv bouwplaat 120x210 tegen de valse wand de door ons aangekochte douchewand plaatsen alsook tegen buitenmuur, deze word gekleeft,is plaat van 80x210 en 120x210=lengte van valse wand sokkel creëren voor douchekuip zodat sifon geplaatst kan worden douchekuip plaatsen en sifon aansluiten douchekraan plaatsen+stang glazen wanden plaatsen,is met schuifdeur badkamermateriaal wordt aangekocht bij X2O, Door u te voorzien:bouwplaat,koppelstukken+2m waterleiding,materiaal om sokkel te maken, materiaal om kopkant valse wand af te werken.

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer renoveren in mijn appartement om het klaar te maken voor verkoop. Bestaande badkamer dient uitgebroken te worden. Het bad wordt vervangen door een douche, dus wateraanvoer en -afvoeren dienen aangepast te worden. Muur- en vloerbekleding dient vernieuwd te worden. Douche en badkamermeubel is reeds besteld en zal geplaatst worden door installateur.

Badkamer renoveren

Een volledige renovatie van de badkamer: Vernieuwen waterleiding, nieuw plafond, vloer, muur isoleren en verplaatsen CV, bad vervangen door douche, nieuwe meubels, nieuwe deur. De badkamer is zo'n 6m²

Badkamer renoveren

Douche, ligbad en lavabo moeten vervangen worden in de badkamer. Waarschijnlijk ook vloer en plafond te vernieuwen. Oppervlakte badkamer is 70 m². Inloopdouche, meubel met 1 lavabo, en ook de volledige betegeling te doen.

Douche vervangen

Installeren van een douche in kamer van 2,20m op 1,20m. Er staat momenteel een douche met schuifdeuren van 1,20m op 0,80m. De aflopen bevinden zich in de kruipkelder. Gans het kamertje is betegeld. We zouden de douche graag vervangen alsook de betegeling. Betegeling vervangen door platen.

Douche vervangen

Momenteel douche met draaideur tussen 2 muurtjes. Graag deze vervangen door een inloopdouche. Ben niet zeker of dit technisch en vooral praktisch haalbaar is.