Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Vervangen van bestaande douche met X2O materiaal" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van bestaande douche met X2O materiaal:

Badkamer lek repareren en opnieuw betegelen

Temperatuurregelaar van de douche werkt niet meer, en lekt. De regendouchekop vervangen. Systeem is misschien enkel bereikbaar door tegels weg te nemen. Betegelen na uitvoeren van herstellingswerken.

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Wij willen van een huidige slaapkamer een badkamer maken op de eerste verdieping. De ruimte is ongeveer 10 m². De uit te voeren werken: - vloer egaliseren en kurkvloer leggen. - plafond voorzien met ingebouwde spotjes - elektriciteit aanpassen in de ruimte - wc-afvoer doortrekken van kelder tot eerste verdieping Nakijken en eventueel vervangen van de waterleidingen Installatie sanitair en meubels: douche, ingewerkt bad, toilet, badkamermeubel met dubbele spoelbak, meubelkast, verwarmingselement. Ook installatie apart toilet en lavabomeubel op het gelijkvloer.

Kleine badkamer renoveren

De badkamer laten renoveren. de afmeting van de badkamer is 1m70 op 3m50. In de badkamer heeft huidige bad maar zou graag een douche willen plaatsen. Toilet heeft een speciale vermaler en ik wil een andere vermaler + toilet laten staan omwille van te veel lawaai De oude radiatoren vervangen. betegelen vooral de douche.

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer van een (huur)appartement laten renoveren. Het bad en meubel met spiegel moet uitgebroken worden, om te vervangen door douche en nieuw meubel + lichtpunt. De vloer laat ik zo.

Oude douche vervangen

Ik wil mijn oude douche vervangen naar een nieuwe douche. Vervangen door een neiuwe cabinedouche : 1m 10 op 80 cm.

Badkamer verbouwen

Afmeting van de badkamer : 2m70 x 3m09 Badkuip en douche vervangen door inloopdouche, nieuwe betegeling (vloer en wand),eventueel nieuw badkamermeubel met 2 lavabo's. Nieuwe radiator type handdoekradiator.

Vernieuwen badkamer

Ik wil mijn badkamer vernieuwen. Bad vervangen door douche, wc vervangen, wastafel vervangen. Ik kan voorbereidend werk doen, uitbreken van de bestaande meubelen, vloer egaliseren.

Oude douche vervangen door nieuwe douche

Oude douche vervangen te vervangen door cabinedouche.