Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Vervangen douchecabine" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen douchecabine:

Vervangen douchecabine

De douchecabine in het poolhouse is aan vervanging toe, kranen functioneren niet meer. Merk : onbekend?

Douchecabine herstellen en moderniseren

Ik heb een douchecabine en de voorwand is versleten, dus ook de omlijsting en douchedeur vervangen . Moderner materiaal als alternatief monteren.

Douchecabine weghalen en vervangen door X2O inloopdouche

Douchecabine is een pakket aan onderdelen, geen sloopwerk. Op vrijgekomen plaats komt een inloopdouche van X2O. Douchebak 90x120. Glazenwand 1.20 m en glazendoor 0.90 m. Tegelwanden opnieuw bezetten met kunststof platen. Aansluiting koud en warm water verplaatsen. Afvoerputje aansluiting aanpassen. Afzuiging naar buiten voorzien via zijmuur.

Douchecabine vervangen

Oude douchecabine afbreken en nieuwe douchecabine plaatsen. Cabine : 11o cm x 80 cm.

Douchecabine met douchebak vervangen

Huidig: douchebak van 90x90 met douchecabine, kwartrond en schuifdeuren. In hoek geplaatst tegen betegelde wand. Nieuw: douchebak + cabine , vierkant, ongeveer zelfde afmetingen, draaideur. Oude douchebak en cabine mee te nemen.

Inloopdouche plaatsen ter vervanging van douchecabine

Douchecabine vervangen door inloopdouche. Sanitair + betegelen.

Kleine badkamerrenovatie uitvoeren

Vervangen hoekdouche kwartrond, afbraak en plaatsing. Ter vervanging graag een composieten douchebak kwartrond, deuren, regendouche en composiet achterwanden. Hierbij zou de ondergrond wel moeten opgehoogd worden met een constructie zodat de buis onder de douche past zoals nu het geval is. Een andere kwalitatieve halfronde douchebak op pootjes met draaideuren en andere achterwand zou ook mogen. Een kwalitatieve complete douchecabine kwartrond 90 cm. Vervangen toilet, plaatsen van lavabo en kraan op bestaand meubel moet ook gebeuren.

Douchebak plaatsen, glaswand plaatsen of douchecel plaatsen

Ik wil in de badkamer het bad laten uitbreken en verwijderen en vervangen door -of een douchecel ( douchecabine) -of een acryl douchebak met een glazen wand, in dat geval moet de wand bekleed worden met acrylplaten