Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Vervangen van een toilet" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van een toilet:

Badkamer renoveren

Badkamer van 2.2m x 3m renoveren. Alles uitbreken. Bad vervangen door inloopdouche. Nieuw lavabomeubel plaatsen. Staand toilet vervangen door hangtoilet. Nieuwe leidingen leggen. Nieuwe vloer- en muurtegels plaatsen. Electriciteit vernieuwen.

Badkamerklussen uitvoeren

Aansluiten van badkamer. Lavabomeubel bevestigen tegen muur. Handdoekenrek hangen tegen betegelde muur. Waterbak van toilet inclusief omkasting in gyproc vervangen want toilet lekt.

Badkamer renoveren

Onze oude badkamer moet gerenoveerd worden en de indeling zou eveneens moeten aangepast worden. Al het leiding werk te vervangen. De nieuwe badkamer moet voorzien zijn van een inbouwbad, inloopdouche en meubel met 2 lavabo's, nieuwe verlichting en een afzuiging worden voorzien. Naast de badkamer is een aparte ruimte voor het toilet welke eveneens mee gerenoveerd moet worden. In de badkamer moet een nieuwe tegelvloer en eveneens tegels tegen de wand waar nodig. Het uitbreken van de oude badkamer kan door onszelf worden gedaan.

Badkamer renoveren

Badkamer van 3.3m x 2m renoveren, uitbreken word reeds gedaan. Bad, douche, enkele wastafel, toilet,... vervangen.

Sanitair plaatsen

Ik wil mijn staand toilet vervangen door een hangend toilet waarbij er een belasting geplaatst wordt rond het element tegen de muur.

Klussen in badkamers

1 Vervangen thermostaat knop of kraan van verwarmingselement 2. Herstellen lek thv toilet - vloer

Bad vervangen door douche en wc

Ik wil op een bestaande badkamer een bad vervangen door een douche en een toilet. 2 op 3 meter ongeveer. Plus mogelijke tegelwerken

Vervangen van een toilet

Graag had ik de oude toilet vernieuwd. Dit betreft een offerte voor het uitbreken van de toilet en het plaatsen van een hang wc. Betegeling en achterwand ook te amken.