Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele badkamerspecialist voor "Werken uitvoeren in badkamer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met badkamerspecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende badkamerspecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met badkamerspecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Werken uitvoeren in badkamer:

Werken uitvoeren in badkamer

Rondom het bad nieuwe wand voorzien. Rond douche opnieuw betegelen. Twee badkamers.

Badkamerrenovatie uitvoeren met X2O materiaal

Betreft totaalrenovatie badkamer (vloer, wanden, bad, badkamermeubel en douche) inclusief verleggen van toevoer- en afvoerleidingen). Afbraakwerken en verwijderen van bestaand sanitair beogen wij zoveel mogelijk zelf en in onderling overleg met de uiteindelijke aannemer uit te voeren. (oppervlakte = 2,25m x 3.80m). Start van de werken bij voorkeur binnen 2 à 3 maanden of eventueel later na overleg met de uiteindelijke aannemer. Materiaal besteld bij X2O.

Werken in badkamer uitvoeren

Hogere vochtwaarde in binnenmuur badkamer appartement. Douchebak moet ondersteund worden. Afkitting met siliconen. Wellicht dient de bovenste rij tegels op douchebak verwijderd te worden. Bezetting en vochtwerende doek op het gedeelte muur waar de tegels verwijderd zijn terug te plaatsen.

Volledige badkamerrenovatie uitvoeren

Wij willen van een huidige slaapkamer een badkamer maken op de eerste verdieping. De ruimte is ongeveer 10 m². De uit te voeren werken: - vloer egaliseren en kurkvloer leggen. - plafond voorzien met ingebouwde spotjes - elektriciteit aanpassen in de ruimte - wc-afvoer doortrekken van kelder tot eerste verdieping Nakijken en eventueel vervangen van de waterleidingen Installatie sanitair en meubels: douche, ingewerkt bad, toilet, badkamermeubel met dubbele spoelbak, meubelkast, verwarmingselement. Ook installatie apart toilet en lavabomeubel op het gelijkvloer.

Klussen in badkamer uitvoeren

Werken in badkamer: buizen die blootliggen wegwerken (latjes of dergelijke), schilderwerken, kant van bad bekleden,... Kleine badkamer: bad + radiator + lavabo + kastje + wc.

Renovatie werken uitvoeren badkamer, tegels aanleggen en parket

Renovatiewerken uitvoeren. Plaatsen van badkamer, die reeds is aangekocht. Oppervlakte van de badkamer 6 m². Platen plaatsen achter het bad. Herstellen van steunbalken die niet meer stabiel zijn. Parket plaatsen in de woonkamer en gang ongeveer 60 m². Tegels leggen in de keuken ongeveer 9 m². Tegels al in bezit.

Toilet renovatie uitvoeren

Afwerken deels geplaatste hangtoilet duofix reeds geplaatst maar niet goed gelukt. Ook hangtoilet volledig te plaatsen. Schilderklaar af te werken.

Badkamer installeren en voorbereidende werken uitvoeren

We gaan ons materiaal aankopen bij X20 . we zoeken dus iemand die dit kan plaatsen alsook de voorbereidende werken uitvoeren. Een bad +douchestan+hangtoilet+lavabomeubelen spiegel+radiator. Wellicht zullen we hierna schilderen. Leidingen zijn normaal in orde, misschien hier en daar wat aanpassingen mogelijk. 2,80x1,180