Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
162 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Oost-Vlaanderen:

woensdag 27 december 2017

Wand plaatsen in badkamer om WC af te schermen

Ik wil graag een afscherming voor de WC in de badkamer. Ik denk aan een glaswand of kunststofwand van 1 op 1 m. Als steun zou ik dit op pootjes zetten onderaan en eventueel aan de muur bevestigen met steuntjes.
vrijdag 15 december 2017

Badkamer renoveren

Complete badkamer renovatie is ongeveer 8 m². Er staat nu een oud bad, toilet en lavabo in. Graag wil ik een inloopdouche, deftige lavabo meubel met een enkele wastafel en een nieuw toilet. Alles dient ook opnieuw betegeld te worden. Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer. Ter plaatse komen kijken.
vrijdag 8 december 2017

Renovatie van badkamer

Indeling van de badkamer blijft zoals deze is, maar alles wordt vervangen en het bad gaat vervangen worden door een douchecabine. Afmeting: 4. 38 x 1. 70m Sloopwerk wordt zelf gedaan. Aangezien het een houten vloer betreft op de 1e verdieping graag werken met zwaluwstaartplaten + beton. Tegels (of PVC vloerdelen), douchecabine, toilet, badkamermeubel, verlichting worden zelf geleverd. Overig (bouw)materiaal door de vakman. Werkzaamheden aan vloer kunnen vanaf maandag 11-12 starten. Werkzaamheden derhalve: -betonvloer storten op zwaluwstaartplaten -tegelen wanden. -tegelen of plaatsen PVC op vloer. -plaatsen douchecabine, wandmeubel, wc en urinoir.
donderdag 7 december 2017

Inloopdouche plaatsen

Ik wil een bestaande douche laten ombouwen tot een inloop douche, wegens problemen met de knie is het zeer moeilijk om in de douche bak te stappen, te hoge opstap en te diepe douche bak. Het is mogelijk om het geheel te wijzigen, de maten tussen de fiance is 98 cm x 98 cm, de fiance heeft een dikte van 12 mm, ik denk dat het mogelijk is om een lagere inloopdouche van 1 m x 1 m te plaatsen, en met een hoogte van max 4 a 5 cm, de afvoer kan gebeuren via een platte syphone afloop. Mogelijks zijn de werken uit te voeren met een min. Aan kap werken, de huidige fiance heb ik nog voldoende in voorraad, om het geheel vakkundig af te werken.
donderdag 7 december 2017

Renoveren badkamer met inloopdouche en nieuwe leidingen

Renoveren van badkamer en alle leidingen : Zijn oude leidingen, dus de leidingen vernieuwen, betegelen, vloeren, en graag een inloopdouche, en een nieuwe toilet. Het bad moet uitgebroken worden.
maandag 4 december 2017

Badkamer en nieuwe leidingen leggen

Nieuwe leidingen en inloopdouche plaatsen in badkamer.Bad eruit , betegeling bevloering vernieuwen. Nieuwe lavabo staat er al. Badkamer is 2 op 3 m.
maandag 4 december 2017

Renoveren badkamer

Plaatsen van inloopdouche, toilet en wastafel.Betegeling enb evloering ook uit te voeren. Badkamer van 2 m op 3 m. Voorbereidingswerken zullen door klant zelf worden uitgevoerd.
donderdag 30 november 2017

Badkamer renoveren

Bad uitbreken, douche plaatsen, hangende wc, lavabo plaatsen. Leidingen zijn in orde. 2,05 op 2,35 meter. Ook platen tegen muren plaatsen.
zondag 26 november 2017

Totale badkamerrenovatie uitvoeren

Totale vernieuwing van de badkamer, vanaf de blote steen Sanitair vernieuwen, Indeling wijzigen, Elektriciteit aanpassen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer, Complete badkamerrenovatie De oppervlakte van de badkamer is 9 m².
zaterdag 25 november 2017

Bad vervangen door douche

Bad vervangen door douchebak en nieuw sanitair plaatsen. Elektriciteit voorzien voor wasmachine en droogkast. Eventueel vloer + wandtegels plaatsen. Oppervlakte van de badkamer: 1. 80 m x 2. 70 m
maandag 20 november 2017

Herstellen lekkage inloopdouche

Inloopdouche in houtskeletbouw lekt. De bodem van de douche is een zwarte rubberlaag (zo ziet het eruit) met daarboven een uitneembaar houten latten palet. De lekkage komt vermoedelijk uit het slecht plaatsen van die rubberlaag.
vrijdag 17 november 2017

Badkamer renoveren met inloopdouche en lavabo en betegeling

Renoveren van badkamer: Ik wil mijn badkamer veranderen grootte 2. 4 op 2. 4 meter. Een inloop douche een meubel met twee lavabo's plaatsen. Inloopdouche met glaswand. Graag een dubbele lavabo plaatsen. Ook betegelen.
donderdag 16 november 2017

Bad vervangen door inloopdouche

Bad vervangen door inloopdouche in badkamer, graag in max 1 week.
woensdag 15 november 2017

Badkamerrenovatie

Uitbreken van bestaande meubelen en wanden in de badkamer. Plaatsen van nieuwe wanden met isolatie en deze bekleden met kurk. Plaatsen inloopdouche, toilet, lavabo. Op bestaande vloer kurk aanbrengen.
maandag 13 november 2017

Badkamer renoveren en betegelen

Kleine badkamer op eerste verdieping. Nu staat er toilet, ligbad en lavabo. Badkamer is minstens 25 jaar oud. We vermoeden een lek in afvoer bad. Uit te voeren werken: tegels en vloer vervangen, nieuw meubilair installeren, aantal leidingen vervangen en verleggen, nieuwe radiator installeren. Badkamer renovatie. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 8 m².
dinsdag 31 oktober 2017

Enkel plaatsing van badkamer

Volledige installatie van badkamer in maand november, voor de installateurs die nog een gaatje hebben... Afbraak tot casco voorzien door klant. Uit te voeren werken: plaatsen van gyprocwand 2m², 10m² tegelwerk, plaatsen van douche, bad (incl houten onderstel om af te kleden met betegeling) en lavabo incl kranen, afvoeren en toevoerleidingen in de badkamer zelf. Kranen, bad, douche en alle installatiemateriaal excl aanvoeren en afvoeren zijn reeds in offerte beschikbaar en op stock. Offerte is dus enkel voor plaatsing
maandag 30 oktober 2017

Reparatie aan toilet

Wij hebben een probleem met ons toilet die na een spoelbeurt door blijft lopen. We willen het binnenwerk laten repareren of vervangen, naar gelang wat nodig is.
zondag 29 oktober 2017

Complete badkamer renovatie

Complete badkamer renovatie :Nieuw bad, nieuwe douche, nieuwe vloer, centrale verwarming en ventilatiesysteem installeren. Badkamermeubel plaatsen, nieuwe vloer, indeling wijzigen De oppervlakte van de badkamer is ongeveer : 8 m²
zaterdag 28 oktober 2017

Badkamer renoveren met inloopdouche

Badkamer renoveren: Inloopdouche ipv gewone douche , nieuw bad en wc , 1 lavabo met kast , omkadering boiler in zelfde materiaal van lavabo kast , nieuwe vloer en betegeling Sanitair vernieuwen, Nieuwe vloer, Indeling wijzigen, Badkamermeubel plaatsen. Oppervlakte van de badkamer is ongeveer 12 m².
vrijdag 27 oktober 2017

Jacuzzi Whirlpool herstellen

Ik zou graag een bad/jacuzzi laten herstellen. Temperatuur verwarmt niet boven de 20 graden. Merk Whirlpool.
maandag 23 oktober 2017

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer verbouwen. Ingebouwde toilet en inbouwdouche maken met wanden en vloer. 20 vierkante meter betegelen. Tegels zijn reeds aangekocht.
woensdag 18 oktober 2017

Volledige nieuwe douche installeren

Een bestaande douchebak + kraan + doucheglas uitbreken. Nieuwe douchebak + kraan + glazen deur en wand + paneel tegen bestaande tegeltjes bevestigen.Douche in wasplaats
zondag 15 oktober 2017

Renovatie badkamer

Huidige badkamer (bad, toilet, radiator, lavabo) moet afgebroken worden. Enkel lavabo mag waarschijnlijk behouden blijven. Deze moet wel verplaatst worden. Er moet nieuw bad, douche (met douchebak), toilet en radiator komen. Plafond moet bekleed worden. Geen betegeling.
zaterdag 14 oktober 2017

Totale badkamerrenovatie uitvoeren

Complete badkamerrenovatie ,Alles moet eruit. Graag ter plaatse komen kijken door de vakman. Een nieuwe indeling. De nodige materialen. Het plaatsen van het sanitair. Een aantal werken zal ik zelf doen (afbraak, deel betegeling ? , aansluiting en afvoer water . Electriciteit. Een oppervlakte : 4. 5 m².
zaterdag 14 oktober 2017

Complete badkamer renoveren

Complete badkamer renovatie: Uitbreken ligbad en wastafelmeubel, verwijderen tegels en vloer. Controle leidingen. Vernieuwen leidingen, plaatsen tegels en vloer + plaatsen inloopdouche in de uitsparing van het bestaande bad. Plaatsen lavabo meubel en nieuw toilet op de plaats waar die nu ook staat. De oppervlakte van de badkamer : 3 m op 3 m 50.