Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
176 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Oost-Vlaanderen:

donderdag 13 december 2018

Badkamer verbouwen

In de badkamer moet een inloopdouche met glazen wand evenals een hangtoilet geïnstalleerd worden. Ik bestel al het nodige materiaal bij X2O.
zondag 9 december 2018

Douchescherm en douchekraan plaatsen

Ik wil graag een douchescherm op mijn bad, dit zou max 90cm breed mogen zijn, graag wil ik ook een nieuwe kraan + douchekop etc aan de muur.
zondag 9 december 2018

Badkamer renoveren

Een volledige renovatie van de badkamer: Vernieuwen waterleiding, nieuw plafond, vloer, muur isoleren en verplaatsen CV, bad vervangen door douche, nieuwe meubels, nieuwe deur. De badkamer is zo'n 6m²
vrijdag 30 november 2018

Sanitair badkamer vervangen

Er moet een bad verwijderd worden, daarvan inloopdouche maken. Lavabo vervangen. Wc vervangen door hangtoilet. 3 meter op 2 meter.
woensdag 28 november 2018

Toilet en sanitair installeren

Voor een kleine badkamer (3,2 m²). Hangtoilet en lavabo demonteren. Betegelen tot 1,2 of 1,8 m hoog. Wandbidet plaatsen met geberit systeem + omkasten. Toilet en lavabo opnieuw plaatsen. We hebben al de tegels (20 x 50 cm) en het bidet (Duravit Starck 3) maar geen duofix systeem.
zondag 25 november 2018

Badkamer renoveren

Douche, ligbad en lavabo moeten vervangen worden in de badkamer. Waarschijnlijk ook vloer en plafond te vernieuwen. Oppervlakte badkamer is 70 m². Inloopdouche, meubel met 1 lavabo, en ook de volledige betegeling te doen.
woensdag 21 november 2018

Inloopdouche plaatsen en douchecabine verwijderen + betegelen wand douche

Inloopdouche plaatsen, en douche cabine verwijderen. Betegelen muur.
woensdag 14 november 2018

Douche vervangen

Installeren van een douche in kamer van 2,20m op 1,20m. Er staat momenteel een douche met schuifdeuren van 1,20m op 0,80m. De aflopen bevinden zich in de kruipkelder. Gans het kamertje is betegeld. We zouden de douche graag vervangen alsook de betegeling. Betegeling vervangen door platen.
woensdag 7 november 2018

Badkamermeubels plaatsen

Plaatsen van een 60 cm badkamermeubel met spiegelkast en een kolomkast. Ook oude meubels wegnemen. Meubels besteld bij XO2 in Sint-Niklaas.
donderdag 1 november 2018

Installeren van douche

Wij zouden enkel een douche moeten laten installeren.
zaterdag 27 oktober 2018

Badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen

Renovatie van badkamer. Inloopdouche installeren en nieuwe muurtegels. Materiaal aan te kopen door de vakman. Geen grote badkamer.
woensdag 24 oktober 2018

Installeren van badkamertoestellen + betegelen

Aankoop van de toestellen is gedaan bij x2o wij willen deze laten plaatsen. De afmetingen van onze badkamer zijn 3. 20 x 3.06 Bad, douche, hangtoilet en badkamermeubel te installeren+betegelen.
dinsdag 23 oktober 2018

Badkamer renoveren

Complete badkamer renovatie de badkamer is ongeveer 12 m². Alles renoveren van vloer naar plafond, en elektriciteit. Bad plus douche. Badkamermeubel, met een wasbak. Vloeren en wanden betegelen, of met platen werken.
donderdag 18 oktober 2018

Plaatsen van douchecabine

Bad uitbreken Douchecabine Luca Varess Artan Plus installeren 120 x 90 (aangekocht bij X2O) Aanpassen resterende vloer door tegels te plaatsen 80 x 80 Wandtegels plaatsen ongeveer 1 m²
maandag 15 oktober 2018

Waterschade badkamer herstellen

Ik zou graag de vloer en 1 muur van mijn badkamer laten herbetegelen. Vloer is ongeveer 3 vierkante mater, muur zal ongeveer 8 vierkante metee zijn, inclusief de douche zelf. Alles zou moeten afgewerkt worden met voegen en silicone in de hoeken, aansluitend op het plafond.
donderdag 11 oktober 2018

Douchewand vervangen en tegelwerken uitvoeren in de badkamer

Ik ben op zoek naar vakman voor de vervanging van een glazen douchewand. Ook moet men enkele aanpassingen maken aan de betegeling van de wanden. Materiaal heb ik reeds zelf allemaal in mijn bezit.
vrijdag 5 oktober 2018

Nieuwe douchekamer afwerken

In de nieuwe ruimte die we willen gebruiken als douchekamer zijn reeds een nieuwe toilet aanwezig en liggen de leidingen en afvoer klaar. Er moet een douche geplaatst worden, muren, vloer en plafond zullen ook moeten aangepast worden. Er ligt een laminaatvloer en deze willen we vervangen door een tegelvloer, ongeveer 8 m². Materiaal nog niet aangekocht en qua type douche bespreken we graag de opties met de stielman.
donderdag 4 oktober 2018

Installeren nieuw badkamersanitair

Plaatsen van inloopdouche, wc en lavabo in badkamer. Ook mogelijks een vloer opnieuw deels te bezetten. Materiaal kan ik, buiten de leidingen, zelf voorzien maar is nog niet aangekocht op dit moment.
donderdag 4 oktober 2018

Badkamer renoveren

Graag wil ik mijn badkamer renoveren maar heb al zelf mijn bad/ douche gevonden . Dus dit zou moeten geplaatst worden en vooral afwerking van muren, vloer en toilet verplaatsen. De oppervlakte is 12m². De muren betegelen . De vloer aanleggen met vinyl.
donderdag 27 september 2018

Installeren douche

Installatie douche in vervanging van huidige kunststofcabine . Vloersteen, muurpanelen,2 glazen wandpanelen en kraanwerk werden besteld bij X2O te St. Niklaas en zal naar hun planning 18 oktober geleverd worden.
dinsdag 25 september 2018

Sanitair plaatsen voor nieuwbouw, 5 appartementen, 2 handelszaken

Nieuwbouwproject in St Niklaas met 5 appartmenten en 2 handelszaken. We zoeken een installateur sanitair voor heel het complex.
maandag 24 september 2018

Kleine badkamerrenovatie uitvoeren

Vervangen hoekdouche kwartrond, afbraak en plaatsing. Ter vervanging graag een composieten douchebak kwartrond, deuren, regendouche en composiet achterwanden. Hierbij zou de ondergrond wel moeten opgehoogd worden met een constructie zodat de buis onder de douche past zoals nu het geval is. Een andere kwalitatieve halfronde douchebak op pootjes met draaideuren en andere achterwand zou ook mogen. Een kwalitatieve complete douchecabine kwartrond 90 cm. Vervangen toilet, plaatsen van lavabo en kraan op bestaand meubel moet ook gebeuren.
dinsdag 18 september 2018

Inloopdouche maken

Inloopdouche maken op een plaats waar nu bad staat. Alles via de vakman aankopen qua materiaal .
maandag 17 september 2018

Plaatsen badkamermeubel

Plaatsen badkamermeubel: 120 cm breed, twee wastafels, hangend meubel. Plaatsen spiegelkast 3 draaideuren, 120 cm breed. Enkel samensteken en monteren Meubels zijn al aangekocht
dinsdag 11 september 2018

Inloopdouche plaatsen en badkamer afwerken

Op zoek naar een vakman om inloopdouche in badkamer te plaatsen. Materiaal is nog niet aangekocht en mogelijks ook leidingen te vernieuwen. Hiernaast moet men ook plamuurwerk uitvoeren aan plafonds en deels aan muren.

Partners

Partners van Casius