Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
174 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 12 juni 2018

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer vernieuwen: bad, douche uitbreken, vloer en tegels verwijderen, klein muurtje wegkappen. Nieuwe inloopdouche en lavabomeubel plaatsen, muren betegelen (natuursteen tegels + pebbles -in douche), nieuwe vloer. Oppervlakte badkamer 3m x 3m
maandag 11 juni 2018

Badkamer aanpassen alsook de leidingen

Badkamer uitbreken en inloopdouche maken en een paar buizen die zullen moeten verlegd worden. Eventueel radiator plaatsen .
zondag 3 juni 2018

Badkamer renoveren

Ik zoek een badkamer specialist om een bestaand badkamer met bad, wastafel en toilet te verwijderen samen met de vloertegels. Er moet dan op dezelfde plekken een inloopdouche geplaatst worden, nieuwe toilet, nieuwe wastafel met bijhorende meubel, wandtegels en vloertegels. Grootte badkamer is 8,68m². Alle spullen zijn aangekocht, enkel nog plaatsen.
zaterdag 2 juni 2018

Nieuwe douche plaatsen en betegelen

Ik heb momenteel een ruimte van ongeveer 1m40 op 1m40, hier staat een douchecabine in. Deze moet afgebroken worden en dus vervangen door een inloopdouche. Muren betegelen, plaatsen van afvoer ed... Dit zou op korte termijn moeten uitgevoerd worden.
donderdag 31 mei 2018

Glazen douchewand of deur op maat plaatsen

Glaswand plaatsen tussen bad en doucheruimte op gemetseld muurtje. Afmetingen H 165 cm x B 101 cm
woensdag 30 mei 2018

Badkamer renoveren

Renovatie van een badkamer: - oppervlakte van de badkamer is ongeveer 16 ². - emailleren gietijzeren bad. - douchewand op bad rand + douchezuil. - nieuwe wandtegels. - wandtegels behandelen of wandpanelen op plaatsen (geen breekwerk) - vloer bekleden, nieuwe vloer leggen.
zondag 27 mei 2018

Badkamer renoveren

Ik zou graag mijn badkamer willen laten renoveren. Maar ik zou zelf instaan voor de afbraak, de betegeling enz. Ik zoek nog iemand die de loodgieterij en meubels kan plaatsen.
zondag 20 mei 2018

Douche vernieuwen

Wij hebben in huidige badkamer een verouderde douchecabine en hadden deze willen vervangen door ofwel een inloopdouche of een nieuwe model van douchecabine. De afmetingen van de douchecabine zijn 90x90
donderdag 17 mei 2018

Verbouwing badkamer met douchecabine

Ik wil graag de gehele badkamer laten verbouwen. De badkamer is ongeveer 2,5 bij 3. In de badkamer is een ligbad die ik wil laten vervangen door een douchecabine. De douchecabine en lavabo zijn reeds aangekocht. De wand moet vervangen worden door tegels en graag zou ik ook een afzuigsysteem laten plaatsen en nieuwe vloer.
donderdag 17 mei 2018

Badkamerrenovatie met inloopdouche

Complete badkamerrenovatie op een penthouse. Appartement op de vijfde (bovenste) verdieping. Volledige renovatie, indeling wijzigen, coördinatie door 1 firma. Graag ook inloopdouche.
dinsdag 8 mei 2018

Badkamer renoveren

Bestaande badkamer bad, meubel en tegels verwijderen. Inloopdouche met glazen wand plaatsen, nieuw meubel/ vloer en tegels, toilet verplaatsen. Materiaal aankopen via de vakman
maandag 30 april 2018

Totaalrenovatie badkamer met inloopdouhe

Volledige renovatie van onze oude badkamer: Met een inloopdouche, betegelen, nieuwe vloer, plafond, aanpassen elektriciteit. En ook de afbraakwerken. Komen kijken ter plaatse. Oppervlakte van de badkamer : 1.80 op 2.30 meter. Er zit een raampje in de badkamer.
maandag 30 april 2018

Inloopdouche plaatsen en tegelwerken uitvoeren

2 murenlaten met een met 2 deuren voor rolstoel in een garage. Vloer leggen en eventueel bezetten. Wc en wasbak installeren evenals enkele leidingen leggen voor de aansluiting van water en verwarming. Chauffageradiator ophangen.
dinsdag 24 april 2018

Plaatsen van nieuwe douche en nieuwe hang-WC in kleine badkamer

In mijn kleine badkamer wil ik een nieuwe douchebodem (op pootjes) met twee nieuwe douchedeuren (een vaste en een draaiende) installeren, als ook de oude WC vervangen door een nieuwe hang-WC (met Geberit-spoelsysteem). Ik zoek iemand voor de plaatsing, aansluiting op de waterleiding en afwerking met een ombouw die nadien betegeld kan worden (door een tegelspecialist). Enkel voor de plaatsing.
zaterdag 21 april 2018

Complete badkamer renoveren

Volledig uitbreken van badkamer, en van 0 herbeginnen. Inloopdouche / Badkamermeubel met 1 lavabo / opbergruimte / Liefst toilet dat kan aangesloten worden op gewone afvoer. Verwarming kan eventueel blijven. Afzuiging moet inbegrepen worden. Betreft een kleinere badkamer oppervlakte van de badkamer 10 m².
donderdag 12 april 2018

Douche uitbreken en nieuwe cabine plaatsen

Oude douche uitbreken. Nieuwe halfopen cabine plaatsen. Nieuwe cabine aan te kopen door vakman.
maandag 9 april 2018

Complete badkamer renoveren met inloopdouche

De indeling wijzigen, complete badkamerrenovatie uitvoeren. Huidige badkamer bestaat uit bad, wc en badkamermeubel met twee wasbakken. Wat ik wens is inloopdouche, bad, wc. Leidingen moeten aangepast worden.
donderdag 5 april 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Ik wil een bestaande badkamer laten renoveren. Oppervlakte van de badkamer is ongeveer 16 m². Een nieuwe wand betegeling, een inloopdouche ipv het huidige ligbad, een dubbele lavabo en een nieuw hangtoilet.
donderdag 5 april 2018

Badkamer renoveren met inloopdouche

Wij kochten een woning waar de badkamer 5 jaar geleden gerenoveerd werd. Deze is dus tip top in orde, maar heeft echter geen bad. Om die reden willen wij de badkamer gedeeltelijk renoveren. De wc, badkamermeubel, vloer etc mag blijven. We zouden de huidige douche willen uitbreken en vervangen door een inloopdouche en bad met afgeschuinde hoek. De badkamer is ongeveer 6 m².
maandag 26 maart 2018

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douche plaatsen in een badkamer. Dit zou een douchebak en deuren bedragen. Eventueel kleine cabine indien mogelijk. Max oppervlakte = 85 X 85 X 200
zondag 18 maart 2018

Vervangen van waskom (badkamermeubel)

In de bestaande waskom (zie foto) is een gatje in de email . Deze waskom dient vervangen te worden door hetzelfde model en gemonteerd.
maandag 12 maart 2018

Badkamer compleet renoveren

Badkamer renovatie: Sanitair vernieuwen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer Oppervlakte ongeveer 12 m². Sanitair vervangen. Toilet douche en Bad lekken. Graag inloopdouche plaatsen. Volledig nieuwe tegels plaatsen. Ter plaatse komen kijken indeling badkamer.
zaterdag 10 maart 2018

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Nieuw meubel, douche, bad en toilet. Betegelen over bestaande betegeling. Ook oude douche en wc scheidingswanden uitbreken.
zaterdag 10 maart 2018

Vloer badkamer herstellen en verven

verwijderen van oude tape en wegsnijden van slecht geplaatste kit o.a. in de naad vloer-wand. mechanisch vlakschuren van de vloer plamuren met epoxy plamuur of poliester plamuur pu-kit in elastische naden rondom de vloer en rondom toilet verven van de vloer (rode 2-componenenten vloerverf libert staat ter plaatse – zie bijgevoegde technische fiche – dit is de verf/kleur die ook op de wanden staat)
donderdag 8 maart 2018

Badkamer renoveren

Complete badkamerrenovatie - 15 vierkante meter. Volledige renovatie. Bad eruit, douche eruit, meubel eruit. Nieuwe tegels en wanden. Nieuw plafond.

Partners

Partners van Casius