Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
172 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Oost-Vlaanderen:

maandag 18 februari 2019

Badkamerrenovatie uitvoeren

• een nieuwe dubbele wastafel met spiegelkast. Het huidige toestel heeft te weinig vermogen om de badkamer te verwarmen. De badkamer meet 2 meter bij 5 meter. Eventueel is moet de plaatsing van de radiator ook herzien worden. • stopcontacten aan de wastafel. momenteel is er enkel een stopcontact aan de raamkant (overkant wastafel). • een nieuw plafond met ventilator en inbouwspotjes. Een afvoerbuis voor de ventilator is al voorzien in de buitenmuur. Het plafond mag liefst ook hoger geplaatst worden dan nu het geval is (hoogte is nu 2 meter), maar dat zal afhankelijk zijn van de (onbekende) dakconstructie boven het huidige plafond. De vloer mag ook blijven. Bad en WC zijn ook nog heel goed.
zondag 17 februari 2019

Ruimte verbouwen en badkamer verplaatsen

We wensen een kleine verbouwing te laten uitvoeren. 1 muur te verwijderen (binnenmuur, geen steunmuur, bevat water/elec.) 1 muur een deel in te korten (binnenmuur, geen steunmuur, bevat elec.) Eventueel nieuwe binnenmuur te plaatsen voor nieuwe badkamer. Plaatsen nieuwe badkamer.
vrijdag 15 februari 2019

Kwart ronde douche en kunststof panelen plaatsen

Uitbouwen van douche. Er moet een nieuwe kwart ronde douche geplaatst worden en binnen in de douche kunststof panelen op faiënce met uitsnijding van de thermische kraan en douchestang.
donderdag 14 februari 2019

Badkamer verbouwen

IK ben op zoek naar een persoon om mijn badkamer te renoveren, mijn meubelen heb ik al (zie bijlage). Wat er moet gebeuren is het volgende: - het betegelen van de vloer ca. 4 m2. - Het plaatsen van muur tegels ca. 4 m2. - Het aanpassen van de waterleiding waar nodig. - Het plaatsen van een douchecabine van 90/op 90cm. - Het plaatsen van een hang W. C. - Het maken van een opening in de buitenmuur voor afloop W.C, - Het plaatsen en aansluiten van afvoerbuis tegen buitengevel. (van eerste verdiep naar gelijkvloers); - Het plaatsen van spiegelkast, kolomkast, onderkast + waskom.
maandag 11 februari 2019

Badkamermeubels installeren

Een badkamermeubel + 2 kolomkasten en een spiegel plaatsen.
zondag 10 februari 2019

Badkamer met douche renoveren

Ik wil mijn badkamer renoveren. Ik doe zelf de stripwerken. Er moet een douchetub komen van 1.20 x100 (+ afloop versteken) , schuifdeur, douche armatuur, kastje met lavabo. De materialen heb ik aangekocht bij X2O. Er is een handleiding beschikbaar. Muur-en vloertegels zetten is reeds uitbesteed.
donderdag 7 februari 2019

Badkamer renoveren

Ik wil graag mijn badkamer renoveren. De meubels heb ik al. De muur van de wc uitbreken zodat het 1 ruimte is. Tegels uitbreken en nieuwe tegels er in. Vloer uitbreken en nieuwe vloer erin. Plafond isoleren. De badkamer is 8,4m2. De vloertegels hebben we al de rest moeten we nog om.
donderdag 7 februari 2019

Plaatsen douchebak graniet

Er zou een douchebak (100x80cm) van graniet geplaatst moeten worden in een badkamer van 1,62 x 1,70 m. Er moet ook een rand van ongeveer 20 cm gemaakt worden waar de douchebak op geplaatst gaat worden. De afvoerbuis ligt er al, de sifon moet er nog op aangesloten worden (misschien nog een stukje buis tussen sifon en afvoer). Ook moet er een vochtscherm op de wand van de douche geplaatst worden.
woensdag 6 februari 2019

Badkamermeubels plaatsen

Plaatsen van een 60 cm badkamermeubel met spiegelkast en een kolomkast. Ook oude meubels wegnemen. Meubels besteld bij X2O in Sint-Niklaas.
zaterdag 2 februari 2019

Plaatsen van regendouche en plaatsen van douchescherm

De werkzaamheden bevatten : het vervangen van een bestaande douchekraan door een regendouche (zie bestelling in bijlage) en het plaatsen van een douchescherm in gastendouche. Momenteel is er geen scherm waardoor de vloer in de badkamer helemaal nat wordt. De opening is iets kleiner dan standaard. Vermits onze bestaande douchekraan stuk is zou het zo snel mogelijk moeten gebeuren.