Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
176 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Oost-Vlaanderen:

maandag 15 april 2019

Regendoucheset installeren

Ik wil de douchekraan laten installeren zonder beschadiging van de muur.
vrijdag 12 april 2019

Badkamer renoveren

Ik zoek een vakman om een volledige renovatie van een badkamer te doen. Badkamer is een nu een lege ruimte Dit houdt in : alle electr, verwarming, waterleiding, vernieuwen. plaatsen van bad, douche, toilet lavabo.... tegels, vloeren. meeste toestellen heb ik reeds gekocht bij X2O.
donderdag 11 april 2019

Badkamer renoveren

Nieuwe vloer + bad vervangen door douche badkamermeubel plaatsen en hangtoilet
woensdag 10 april 2019

Badkamer renoveren

Renovatie badkamer, buizen in de muur verwerken (nu bovenliggende buizen), tegels uitbreken, en nieuwe badkamer plaatsen. De ruimte is 2m20 op 3m75. Nog geen materiaal aangekocht. Douche en bad plaatsen , lavabomeubel , toilet.
zondag 7 april 2019

Badkamer plaatsen in een nieuwbouwwoning

In onze nieuwbouwwoning willen we binnenkort een volledige badkamer plaatsen. Badkamer met bad, douche, wc en badkamermeubel. De afmetingen van de badkamer zijn 3,25 bij 3,85. Deze moet volledig gevloerd worden en de wanden moeten gedeeltelijk betegeld worden.
zaterdag 6 april 2019

Rolstoelvriendelijke badkamer plaatsen

Er moet een volledige, rolstoelvriendelijke badkamer komen met meubel en inloopdouche. Badkamer : 6,95 m² Geen betegeling.
donderdag 4 april 2019

Hervoegen en waterdicht maken van douche

De voegen tussen de tegels zijn aan het kapot gaan waardoor er water lekt langs de muur en onder de douchebak. Ook de hoeken tussen de muur en de douchebak waar er gekit is lekt door verstorven silicone. De douche met zekerheid lekvrij maken
woensdag 3 april 2019

Douchedeur plaatsen

Bij de oplevering van ons huis was geen douchedeur voorzien in de installatie van de badkamer. Een douchedeur op maat plaatsen.
dinsdag 2 april 2019

Badkamer installeren

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Afmetingen van de badkamer: 3m65 op 3m. Bestaande bad, toilet, dubbele wastafel en radiator moeten weg. In de badkamer moet een douche, bad, dubbele wastafel en radiator geplaatst worden. De toevoerleidingen moeten ook vernieuwd worden. Verder moet er ook 1 nieuwe wand geplaatst worden afmeting: lengte 1m80 (1 zijde van de inloop douche). Er is ook nog een IR paneel (1m50 op 60cm) dat moet bevestigd worden aan het plafond (Plafond is afgewerkte hout skelet onder de zolder, zolder zelf is niet afgewerkt). Ik bestel de materialen bij X2O.
maandag 1 april 2019

Badkamer verbouwen

Uitbreken van de badkamer, tegelen, en plafond steken. Loodgieter en elektriciteit hebben we. Materiaal aangekocht bij X2O.