Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
169 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Oost-Vlaanderen:

maandag 20 augustus 2018

Badkamer plaatsen

Wil volledig nieuwe badkamer van 3,45 x 4,50 meter. Badkamer moet voorzien zijn van een douche, bad, badkamermeubel en toilet. De oude badkamer zullen we zelf afbreken (en wordt berging). De nieuwe badkamer moet komen in de ruimte (momenteel slaapkamer) boven de huidige badkamer (moet wel mogelijk zijn om leidingen door te trekken). Wanden (deels) volkern, vloer rubber, plafond mdf. Nieuwe badkamer maken in nieuwe ruimte. Leidingen kunnne doorgetrokken worden.
maandag 20 augustus 2018

Badkamer renoveren

Verbouwen van een badkamer van 2,00 x 2,45 meter en een apart toilet voor een appartement. In nieuwe badkamer komt een nieuw bad met meubel en een nieuw hangtoilet. Het materiaal voorzie ik allemaal zelf.
dinsdag 14 augustus 2018

Renovatie badkamer

In een ruimte van 3m op 5m dient een badkamer geplaatst te worden die aantal jaren moet dienen (tot we de grondige renovatie van ons huis beginnen ) dient een douche,hangtoilet,lavabo met meubel te komen en de muren ,plafond ,vloer,electriciteit,dienen geplaatst te worden (elektriciteit is vernieuwd maar moet aangepast worden naar verlichting en stopcontacten) eveneens ook indien mogelijk 1 deur naar buiten en 1 binnen deur
zaterdag 11 augustus 2018

Installatie toilet en spoelbak

Op dit moment is het enkel het toilet aangekocht bij X2O. Spoelbak :Blaufoss inbouwsysteem hangtoilet TecNic. Type toilet : Luca Varess hangtoilet RimSlim Lucano.
woensdag 8 augustus 2018

Afwerken badkamer

Het is zo dat wij onze badkamermeubelen en douche aankochten bij X2O. Volledige afwerk van de badkamer moet nog gebeuren,leidingen zijn reeds in orde,. Vloeren,tegels en,gyproc leggen. Plaatsen van alle meubelen
dinsdag 7 augustus 2018

Douchebak X2O plaatsen

Ik heb in X2O-winkel van Sint-Niklaas enkele badkamerstukken (een badkamermeubel en een douche) gekocht. Om de douche te installeren (voornamelijk de aansluitingen en de douchebak plaatsen) hebben we waarschijnlijk professionele hulp nodig. De douchewanden en het badkamermeubel plaatsen is haalbaar zonder professionele hulp. Levering gebeurt rond 4 oktober.
maandag 6 augustus 2018

Renovatie badkamer, douche plaatsten, toilet , badkamermeubel en betegelen van wanden

Renovatie van de badkamer: Wij willen de muur betegeling van onze badkamer vervangen die heeft een oppervlakte van 12 m². ( tegels hebben wij nog niet ) Douche plaatsen, is al reeds aangekocht. ( is een douche vrij vlak, met glas.) Toilet plaatsen. Badkamermeubel met twee wastafels.
woensdag 1 augustus 2018

Douchebak plaatsen, glaswand plaatsen of douchecel plaatsen

Ik wil in de badkamer het bad laten uitbreken en verwijderen en vervangen door -of een douchecel ( douchecabine) -of een acryl douchebak met een glazen wand, in dat geval moet de wand bekleed worden met acrylplaten
maandag 16 juli 2018

Aansluiten van wc en douchecabine installeren

Ik heb een douchecabine en wc gekocht en zou deze graag laten plaatsen en aansluiten door een goede loodgieter.
maandag 9 juli 2018

Badkamer plaatsen

We hebben onze badkamer besteld bij X2O, maar we zoeken nog iemand voor de plaatsing, het plaatsen van tegels en om de leidingen te controleren. Renovatiewoning. Oppervlakte : 2,6 op2,2 m.
maandag 9 juli 2018

Betegelen vloer inloopdouche

Nieuwe vloer leggen voor de inloopdouche. Betegelen of andere mogelijkheid.
vrijdag 6 juli 2018

Oud douchecabine vervangen door een nieuwe

Oude douchecabine (in hoek) demonteren en meenemen. Daarna een nieuwe douche plaatsen (cabine of klassiek model) en aansluiten. Mag iets ruimer dan de huidige, maar wasmachine moet bereikbaar blijven.
vrijdag 6 juli 2018

Vernieuwen badkamer met aangekochte materialen

Volledig badkamer renovatie .. tegels en vloeren inclusief . Badkamer van 3 m op 4 m. Bad vervangen door douche, hangend toilet plaatsen.Lavabomeubel installeren. Enkel plaatsing.
dinsdag 12 juni 2018

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer vernieuwen: bad, douche uitbreken, vloer en tegels verwijderen, klein muurtje wegkappen. Nieuwe inloopdouche en lavabomeubel plaatsen, muren betegelen (natuursteen tegels + pebbles -in douche), nieuwe vloer. Oppervlakte badkamer 3m x 3m
maandag 11 juni 2018

Badkamer aanpassen alsook de leidingen

Badkamer uitbreken en inloopdouche maken en een paar buizen die zullen moeten verlegd worden. Eventueel radiator plaatsen .
zondag 3 juni 2018

Badkamer renoveren

Ik zoek een badkamer specialist om een bestaand badkamer met bad, wastafel en toilet te verwijderen samen met de vloertegels. Er moet dan op dezelfde plekken een inloopdouche geplaatst worden, nieuwe toilet, nieuwe wastafel met bijhorende meubel, wandtegels en vloertegels. Grootte badkamer is 8,68m². Alle spullen zijn aangekocht, enkel nog plaatsen.
zaterdag 2 juni 2018

Nieuwe douche plaatsen en betegelen

Ik heb momenteel een ruimte van ongeveer 1m40 op 1m40, hier staat een douchecabine in. Deze moet afgebroken worden en dus vervangen door een inloopdouche. Muren betegelen, plaatsen van afvoer ed... Dit zou op korte termijn moeten uitgevoerd worden.
donderdag 31 mei 2018

Glazen douchewand of deur op maat plaatsen

Glaswand plaatsen tussen bad en doucheruimte op gemetseld muurtje. Afmetingen H 165 cm x B 101 cm
woensdag 30 mei 2018

Badkamer renoveren

Renovatie van een badkamer: - oppervlakte van de badkamer is ongeveer 16 ². - emailleren gietijzeren bad. - douchewand op bad rand + douchezuil. - nieuwe wandtegels. - wandtegels behandelen of wandpanelen op plaatsen (geen breekwerk) - vloer bekleden, nieuwe vloer leggen.
zondag 27 mei 2018

Badkamer renoveren

Ik zou graag mijn badkamer willen laten renoveren. Maar ik zou zelf instaan voor de afbraak, de betegeling enz. Ik zoek nog iemand die de loodgieterij en meubels kan plaatsen.
zondag 20 mei 2018

Douche vernieuwen

Wij hebben in huidige badkamer een verouderde douchecabine en hadden deze willen vervangen door ofwel een inloopdouche of een nieuwe model van douchecabine. De afmetingen van de douchecabine zijn 90x90
donderdag 17 mei 2018

Verbouwing badkamer met douchecabine

Ik wil graag de gehele badkamer laten verbouwen. De badkamer is ongeveer 2,5 bij 3. In de badkamer is een ligbad die ik wil laten vervangen door een douchecabine. De douchecabine en lavabo zijn reeds aangekocht. De wand moet vervangen worden door tegels en graag zou ik ook een afzuigsysteem laten plaatsen en nieuwe vloer.
donderdag 17 mei 2018

Badkamerrenovatie met inloopdouche

Complete badkamerrenovatie op een penthouse. Appartement op de vijfde (bovenste) verdieping. Volledige renovatie, indeling wijzigen, coördinatie door 1 firma. Graag ook inloopdouche.
dinsdag 8 mei 2018

Badkamer renoveren

Bestaande badkamer bad, meubel en tegels verwijderen. Inloopdouche met glazen wand plaatsen, nieuw meubel/ vloer en tegels, toilet verplaatsen. Materiaal aankopen via de vakman
maandag 30 april 2018

Totaalrenovatie badkamer met inloopdouhe

Volledige renovatie van onze oude badkamer: Met een inloopdouche, betegelen, nieuwe vloer, plafond, aanpassen elektriciteit. En ook de afbraakwerken. Komen kijken ter plaatse. Oppervlakte van de badkamer : 1.80 op 2.30 meter. Er zit een raampje in de badkamer.

Partners

Partners van Casius