Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een badkamerspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten.
181 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Oost-Vlaanderen:

maandag 15 oktober 2018

Waterschade badkamer herstellen

Ik zou graag de vloer en 1 muur van mijn badkamer laten herbetegelen. Vloer is ongeveer 3 vierkante mater, muur zal ongeveer 8 vierkante metee zijn, inclusief de douche zelf. Alles zou moeten afgewerkt worden met voegen en silicone in de hoeken, aansluitend op het plafond.
donderdag 11 oktober 2018

Douchewand vervangen en tegelwerken uitvoeren in de badkamer

Ik ben op zoek naar vakman voor de vervanging van een glazen douchewand. Ook moet men enkele aanpassingen maken aan de betegeling van de wanden. Materiaal heb ik reeds zelf allemaal in mijn bezit.
vrijdag 5 oktober 2018

Nieuwe douchekamer afwerken

In de nieuwe ruimte die we willen gebruiken als douchekamer zijn reeds een nieuwe toilet aanwezig en liggen de leidingen en afvoer klaar. Er moet een douche geplaatst worden, muren, vloer en plafond zullen ook moeten aangepast worden. Er ligt een laminaatvloer en deze willen we vervangen door een tegelvloer, ongeveer 8 m². Materiaal nog niet aangekocht en qua type douche bespreken we graag de opties met de stielman.
donderdag 4 oktober 2018

Installeren nieuw badkamersanitair

Plaatsen van inloopdouche, wc en lavabo in badkamer. Ook mogelijks een vloer opnieuw deels te bezetten. Materiaal kan ik, buiten de leidingen, zelf voorzien maar is nog niet aangekocht op dit moment.
donderdag 4 oktober 2018

Badkamer renoveren

Graag wil ik mijn badkamer renoveren maar heb al zelf mijn bad/ douche gevonden . Dus dit zou moeten geplaatst worden en vooral afwerking van muren, vloer en toilet verplaatsen. De oppervlakte is 12m². De muren betegelen . De vloer aanleggen met vinyl.
donderdag 27 september 2018

Installeren douche

Installatie douche in vervanging van huidige kunststofcabine . Vloersteen, muurpanelen,2 glazen wandpanelen en kraanwerk werden besteld bij X2O te St. Niklaas en zal naar hun planning 18 oktober geleverd worden.
dinsdag 25 september 2018

Sanitair plaatsen voor nieuwbouw, 5 appartementen, 2 handelszaken

Nieuwbouwproject in St Niklaas met 5 appartmenten en 2 handelszaken. We zoeken een installateur sanitair voor heel het complex.
maandag 24 september 2018

Kleine badkamerrenovatie uitvoeren

Vervangen hoekdouche kwartrond, afbraak en plaatsing. Ter vervanging graag een composieten douchebak kwartrond, deuren, regendouche en composiet achterwanden. Hierbij zou de ondergrond wel moeten opgehoogd worden met een constructie zodat de buis onder de douche past zoals nu het geval is. Een andere kwalitatieve halfronde douchebak op pootjes met draaideuren en andere achterwand zou ook mogen. Een kwalitatieve complete douchecabine kwartrond 90 cm. Vervangen toilet, plaatsen van lavabo en kraan op bestaand meubel moet ook gebeuren.
dinsdag 18 september 2018

Inloopdouche maken

Inloopdouche maken op een plaats waar nu bad staat. Alles via de vakman aankopen qua materiaal .
maandag 17 september 2018

Plaatsen badkamermeubel

Plaatsen badkamermeubel: 120 cm breed, twee wastafels, hangend meubel. Plaatsen spiegelkast 3 draaideuren, 120 cm breed. Enkel samensteken en monteren Meubels zijn al aangekocht
dinsdag 11 september 2018

Inloopdouche plaatsen en badkamer afwerken

Op zoek naar een vakman om inloopdouche in badkamer te plaatsen. Materiaal is nog niet aangekocht en mogelijks ook leidingen te vernieuwen. Hiernaast moet men ook plamuurwerk uitvoeren aan plafonds en deels aan muren.
dinsdag 4 september 2018

Bad door douche vervangen

Ik wil mijn bad vervangen door een douche (90x90) die ik zelf heb aangekocht. Hiervoor moet het zitbad uitgebroken worden en de douche volledig geïnstalleerd en afgewerkt worden. Daarnaast moet de lavabo 10 cm verplaatst worden en de spiegelkast weggehaald worden.
maandag 27 augustus 2018

Badkamers nieuwbouw afwerken

Afwerken van twee badkamers in nieuwbouw. Men moet kranen, bad en afvoer installeren in eerste badkamer. In tweede badkamer, eerder een kleine douchezaal moet men het meubel van in de eerste badkamer plaatsen en verder volledig afwerken. Al het materiaal hebben wij reeds aangekocht.
maandag 27 augustus 2018

Sanitair installeren in nieuwe badkamer

Verbouwen badkamer ( groot 2,0 x 2,35 ) = uitbreken en afvoeren van betegeld bad, badmeubel, bidet en toilet en te vervangen door staand bad + badmeubel. Verbouwen toiletje = wegnemen en afvoeren van bestaand toilet en lavabo en vervangen door hangtoilet + lavabo.
maandag 20 augustus 2018

Badkamer plaatsen

Wil volledig nieuwe badkamer van 3,45 x 4,50 meter. Badkamer moet voorzien zijn van een douche, bad, badkamermeubel en toilet. De oude badkamer zullen we zelf afbreken (en wordt berging). De nieuwe badkamer moet komen in de ruimte (momenteel slaapkamer) boven de huidige badkamer (moet wel mogelijk zijn om leidingen door te trekken). Wanden (deels) volkern, vloer rubber, plafond mdf. Nieuwe badkamer maken in nieuwe ruimte. Leidingen kunnne doorgetrokken worden.
maandag 20 augustus 2018

Badkamer renoveren

Verbouwen van een badkamer van 2,00 x 2,45 meter en een apart toilet voor een appartement. In nieuwe badkamer komt een nieuw bad met meubel en een nieuw hangtoilet. Het materiaal voorzie ik allemaal zelf.
zaterdag 11 augustus 2018

Installatie toilet en spoelbak

Op dit moment is het enkel het toilet aangekocht bij X2O. Spoelbak :Blaufoss inbouwsysteem hangtoilet TecNic. Type toilet : Luca Varess hangtoilet RimSlim Lucano.
dinsdag 7 augustus 2018

Douchebak X2O plaatsen

Ik heb in X2O-winkel van Sint-Niklaas enkele badkamerstukken (een badkamermeubel en een douche) gekocht. Om de douche te installeren (voornamelijk de aansluitingen en de douchebak plaatsen) hebben we waarschijnlijk professionele hulp nodig. De douchewanden en het badkamermeubel plaatsen is haalbaar zonder professionele hulp. Levering gebeurt rond 4 oktober.
maandag 6 augustus 2018

Renovatie badkamer, douche plaatsten, toilet , badkamermeubel en betegelen van wanden

Renovatie van de badkamer: Wij willen de muur betegeling van onze badkamer vervangen die heeft een oppervlakte van 12 m². ( tegels hebben wij nog niet ) Douche plaatsen, is al reeds aangekocht. ( is een douche vrij vlak, met glas.) Toilet plaatsen. Badkamermeubel met twee wastafels.
woensdag 1 augustus 2018

Douchebak plaatsen, glaswand plaatsen of douchecel plaatsen

Ik wil in de badkamer het bad laten uitbreken en verwijderen en vervangen door -of een douchecel ( douchecabine) -of een acryl douchebak met een glazen wand, in dat geval moet de wand bekleed worden met acrylplaten
maandag 16 juli 2018

Aansluiten van wc en douchecabine installeren

Ik heb een douchecabine en wc gekocht en zou deze graag laten plaatsen en aansluiten door een goede loodgieter.
maandag 9 juli 2018

Badkamer plaatsen

We hebben onze badkamer besteld bij X2O, maar we zoeken nog iemand voor de plaatsing, het plaatsen van tegels en om de leidingen te controleren. Renovatiewoning. Oppervlakte : 2,6 op2,2 m.
maandag 9 juli 2018

Betegelen vloer inloopdouche

Nieuwe vloer leggen voor de inloopdouche. Betegelen of andere mogelijkheid.
vrijdag 6 juli 2018

Oud douchecabine vervangen door een nieuwe

Oude douchecabine (in hoek) demonteren en meenemen. Daarna een nieuwe douche plaatsen (cabine of klassiek model) en aansluiten. Mag iets ruimer dan de huidige, maar wasmachine moet bereikbaar blijven.
vrijdag 6 juli 2018

Vernieuwen badkamer met aangekochte materialen

Volledig badkamer renovatie .. tegels en vloeren inclusief . Badkamer van 3 m op 4 m. Bad vervangen door douche, hangend toilet plaatsen.Lavabomeubel installeren. Enkel plaatsing.

Partners

Partners van Casius