Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Aalst:

Badkamer renoveren

Renovatie van badkamer. Nieuw bad + lavabo + betegeling. We bezitten nog geen materiaal. Kleine badkamer van 2 op 2. Bovenverdieping. Nieuwe leidingen leggen.

Nieuwe douchedeur plaatsen

Douchedeur dient vervangen te worden. 1 deur van 1m20 breed. (deur van 90 cm)

Badkamer en benedentoilet verbouwen

Ik wil mijn badkamer en benedentoilet verbouwen. In de badkamer bevinden zich nu een badkuip, toilet, wastafel en kast. We zouden graag alles laten afbreken en een douchecabine, hangtoilet en nieuwe meubelen laten plaatsen met bijhorende tegels aan de zijden. Ook ons toilet beneden met bijhorende wastafel zouden we volledig willen renoveren. Onze meubels zouden we bij X2O bestellen.

Badkamer verbouwen

Badkamer volledig te verbouwen. De ruwbouw en afwerking (tegels) worden geplaatst door de ruwbouwaannemer. Afvoerleidingen / aansluiten/en plaatsing plus afwerking van de ruimte . Materiaal via X2O.

Totale badkamerrenovatie uitvoeren

Het gaat over nieuwe vloer zijmuren plafond en plaatsen nieuw whirlpoolbad,lavabo badkamermeubel wc en toebehoren spiegelkast en doucheset via sterckx. Is wel een kleine opper vlakte en eventueel plaatsen nieuwe deur.

Plaatsen van regendouche en plaatsen van douchescherm

De werkzaamheden bevatten : het vervangen van een bestaande douchekraan door een regendouche (zie bestelling in bijlage) en het plaatsen van een douchescherm in gastendouche. Momenteel is er geen scherm waardoor de vloer in de badkamer helemaal nat wordt. De opening is iets kleiner dan standaard. Vermits onze bestaande douchekraan stuk is zou het zo snel mogelijk moeten gebeuren.

Smalle douche maken in badkamer

In onze kleine badkamer ouden we het ligbad willen verwijderen en douche plaatsen. Een standaard douche is te groot, dus zal en douchebak gemaakt met vloertegels moeten zijn, denken we.

Inloopdouche plaatsen en douchecabine verwijderen + betegelen wand douche

Inloopdouche plaatsen, en douche cabine verwijderen. Betegelen muur.

Plaatsen van douchecabine

Bad uitbreken Douchecabine Luca Varess Artan Plus installeren 120 x 90 (aangekocht bij X2O) Aanpassen resterende vloer door tegels te plaatsen 80 x 80 Wandtegels plaatsen ongeveer 1 m²

Badkamer renoveren

Bestaande badkamer bad, meubel en tegels verwijderen. Inloopdouche met glazen wand plaatsen, nieuw meubel/ vloer en tegels, toilet verplaatsen. Materiaal aankopen via de vakman