Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Aalst of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor gelijkaardige projecten:
renoveren van 8 sanitaire ruimtes, badkamer renoveren, badkamer compleet renoveren, verrnieuwen van badkamer, badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen, totaal badkamer renovatie uitvoeren, badkamer aanpassen alsook de leidingen, complete badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen, badkamer renoveren, badkamer maken van berging, badkamer vernieuwen, badkamer vernieuwen, douche vervangen naar inloopdouche, renoveren van badkamer, renoveren en betegelen van badkamers

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Aalst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Aalst:

Badkamer renoveren

Bestaande badkamer bad, meubel en tegels verwijderen. Inloopdouche met glazen wand plaatsen, nieuw meubel/ vloer en tegels, toilet verplaatsen. Materiaal aankopen via de vakman

Vervangen van waskom (badkamermeubel)

In de bestaande waskom (zie foto) is een gatje in de email . Deze waskom dient vervangen te worden door hetzelfde model en gemonteerd.

Badkamer renoveren

Uitbreken van de bestaande badkamer van zowel het ligbad - toilet - badkamermeubel -muurbetegeling en vloer-tegels. Plaatsen van een instapdouche ( voordien ligbad ) vloer - wanden ( geen tegels ) liefst muurwanden - badkamermeubel met een wastafel + wc - afmetingen badkamer 193 cm breed en 302 cm diep. Graag de prijs voor de werkuren afzonderlijk.

Badkamerrenovatie

Uitbreken van bestaande meubelen en wanden in de badkamer. Plaatsen van nieuwe wanden met isolatie en deze bekleden met kurk. Plaatsen inloopdouche, toilet, lavabo. Op bestaande vloer kurk aanbrengen.

Renovatie badkamer

Badkamer renoveren. Ik wil graag een douche, toilet, leidingen hertrekken, nieuwe badkamermeubels en tegels. Dus een leegstaande kamer die als badkamer moet worden ingericht. Ongeveer 2m x 5m.

Renovatie badkamer

Alle materialen zijn aangekocht en ter plaatse. Er moet nog 1 kraan verplaatst worden en afvoer douche ook verplaatsen. Dan chappe van paar centimeter, muren verder bezetten met gyproc en alle tegelwerken uitvoeren. Daarnaast nog 3 stopcontacten en 1 schakelaar plaatsen. En uiteraard de meubels bevestigen aan de muur .

Herstellen glazuur bad

Beschadiging van bad, glazuur aangetast. Graag offerte om dit te herstellen.

Plaatsen van nieuwe douche

Wij zijn op zoek naar iemand om juist een nieuwe douche te plaatsen. Er is nu een zitbad aanwezig met als afmeting 80 x 120 meter.

Renovatie badkamer

Renovatie van de badkamer: Ik zou graag mijn badkamer laten renoveren, ik bedoel daarmee , bad, wc, spoelbak en douchebak die nu nog roos is vervangen in wit en dan nieuwe fiance zetten + douchedeur. Betegelen in grijs. Bespreken met de badkamerspecialist.

Renovatie van badkamer

De bestaande badkamer moet verwijderd worden, alle leidingen lopen bovengronds tegen de muur, bestaande boiler wordt behouden ook vloer het liefst behouden, muren moeten wel betegeld worden. In bijlage een voorbeeld hoe wij de badkamer zien rekening houdend met de huidige ligging van de leidingen en afvoeren. Foto's ter beschikking.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer renoveren. Nu staat het bad naast de douche met daar rechtover een toilet, dan een deuropening en nog een wastafel van 90 cm breed. Graag zou ik het bad willen verwijderen, de douche groter maken en op de plaats waar het badmeubel stond dan een bredere wastafel plaatsen.

Renovatie van een badkamer

Plafond, muren, vloer, vervanging chauffage in de badkamer, nieuw sanitair (badkamermeubel, inloopdouche, . . . )

Offerte aanvragen voor badkamer

Ik wil graag een offerte aanvragen voor mijn badkamer te renoveren van a tot z.

Badkamer douche + bad + boiler

Eventueel aanpassing badkamer (vernieuwen tegels). Vernieuwen van boiler.

Badkamer renoveren

Badkamer renovatie, indien prijs niet te hoog: installatie nieuwe tegelvloer, inloopdouche, dubbel wasmeubel en hangwc.

Badkamerrenovatie

Wij hebben volgend plan in gedachten met onze badkamer : - valse wand - nieuwe vloer (verwijderen bestaande) - betegeling (momenteel hangt er niets) - nieuwe meubels (bad/lavabo/kast/douche en scherm in bad ingewerkt) (verwijderen huidige) - damp afzuigsysteem We zijn niet op zoek naar design, wel naar een betaalbare functionele oplossing.

Volledige renovatie van badkamer. ...

Volledige renovatie van badkamer. Uitbreken van badkamer.

Badkamerrenovatie

Grootte badkamer: 1m70 op 2m80 Verwijderen van: bestaand ligbad, bestaande gasbulex, bestaand badkamermeubel, bestaand toilet, bestaande betegeling, bestaande linoleumvloer. Plaatsen van: (inloop)douche met glazen wand (en deur), elektronische gasboiler aan andere kant muur (in naastliggende berging), nieuw badkamermeubel met wasbak, nieuw hangtoilet in muur met bovenvermelde berging, nieuwe betegeling, nieuwe kurkvloer

Volledige renovatie badkamer

Installeren van nieuwe douche (inloopdouche) met scherm, kranen en betegeling. Installeren van badkamermeubels, spiegel en verlichting

Badkamerrenovatie

Afhankelijk van prijs: 1. Enkel vervanging douche 80 x 80 2. Totaalrenovatie badkamer 180 x 170 meter (vervanging betegeling wand en vloer, nieuw kleiner meubel en nieuwe douche.

Een kleine badkamer zou volledig moeten ...

Een kleine badkamer zou volledig moeten verbouwd worden. De badkamer is 1,15m op 2,58m groot en is in slechte staat. Deze badkamer bevindt zich op de gelijksvloer tussen de keuken en een kleine berging. Hierin zal een nieuwe douche, lavabo en toillet moeten komen. Het is niet de bedoeling om een modern badkamer te ontwikkelen. Het belangerijkste is dat het comfortabel en aangenaam is.

project renovatie badkamer; afmetingen ...

project renovatie badkamer; afmetingen 2m breed, 2m lang, 2m hoog : uitbreken bestaande badkamer + toilet / verwijderen muurtegels / opnieuw plakken muur + plaatsing nieuwe tegels / installatie nieuwe bad/douche + toilet + meubilair (waskom, wandkast, spiegel) + op een aanpalende slaapkamer een wasmeubel aangesloten op de afvoer en leidingen van de vernieuwde badkamer

In mijn veranda zitten nu oude tegels en ...

In mijn veranda zitten nu oude tegels en een kleine lavabo op een onhandige plek. Het project bestaat uit drie onderdelen Loodgieterij: het aanleggen van rioleringsbuizen en koudwaterbuizen om een lavabo op een andere plek te zetten. MAteriaal hiervoor hebben we nog niet. Tegelvloer: plaatsen van tegels (60x60)op een opvervlakte van ~16m² (wij breken de oude tegels uit, er moet eventueel nieuwe chape gelegd worden. Hierover hebben we advies nodig). Wij hebben de tegels al Lavabo/kraanwerk: plaatsen van lavabo en kraan op nieuwe locatie. Het materiaal hiervoor hebben we al

het bestaande bad zou moeten uitgebroken ...

het bestaande bad zou moeten uitgebroken worden en vervangen door een douchekabine (80 x 120 cm)

plaatsing en afwerking van bubbelbad en ...

plaatsing en afwerking van bubbelbad en stoomdouche