Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Baasrode te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Baasrode.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Baasrode of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor gelijkaardige projecten:
renoveren van 8 sanitaire ruimtes, badkamer renoveren, badkamer compleet renoveren, verrnieuwen van badkamer, badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen, badkamer aanpassen alsook de leidingen, complete badkamer renoveren en inloopdouche plaatsen, badkamer renoveren, badkamer maken van berging, douche vervangen naar inloopdouche, renoveren van badkamer, renoveren en betegelen van badkamers, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renoveren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Baasrode staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Baasrode:

Onze inloopdouche is slecht geplaatst ...

Onze inloopdouche is slecht geplaatst (2x) door een firma die totaalrenovaties (probeert) te doen. Geen van hun werknemers hebben kennis van zaken en wij wensen hiermee niet meer verder te werken. Graag had ik op korte termijn iemand gevonden die gespecialiseerd is in het uitvoeren van inloopdouches, om het deze keer goed te plaatsen. De douche is 1 x 1,5 m, betegeld, voorzien met kerdi-doek, een kessel goot (1,15 m) en een douchezuil. De vloer is nu rondom niet opgevoegd, maar gesiliconeerd evenals de goot. Er is ook een wand in glas 1,5 m lang (Cesana). Is ook slecht geplaatst (Komt water door). Wie kan ons helpen op korte termijn.