Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Belsele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Belsele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Belsele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Belsele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Belsele:

Douche plaatsen

Kwartronde douche plaatsen, aangekocht.

Badkamer verbouwen

In de badkamer moet een inloopdouche met glazen wand evenals een hangtoilet geïnstalleerd worden. Ik bestel al het nodige materiaal bij X2O.

Plaatsen van inloopdouche

Indien mogelijk wil ik een inloopdouche plaatsen. Het bidet wordt verwijderd. De achterwand bestaat uit spiegel . De zijwand en vloer is marmer. Op de vrije plaats zou een inloopdouche komen. Graag zien ter plaatse en adres word enkele meegegeven aan de badkamerspecialist.

Badkamerrenovatie

Badkamer van 5,4m2 renoveren. - Waterleidingen plaatsen en aansluiten. - Afvoer verplaatsen en aansluiten. - Chappen, betegelen van vloer en muren. Het materiaal, zoals tegels, dubbele lavabo, kraanwerk kopen we zelf. De meubels maak ik zelf en het afbraak werk doen we ook zelf.

Volledige renovatie badkamer

Ons badkamer moet volledig vernieuwd worden. Nieuwe tegels ,vloer, plafond,douche plaatsen. Hebben materiaal wel al aangekocht,loodgieterswerk enz leidingen liggen er al maar alles wordt verplaatst. Waar bad stond komt nu de dubbele lavabo waar lavabo stond moet de douche cabine komen enz De eigenlijk werken moeten allemaal gebeuren

Renovatie badkamer

Nieuwe badkamer voorzien in momenteel slaapkamer (ligt boven de garage waar andere leiding toekomen) , van nieuwe leidingen leggen tot betegelen en plaatsen nieuwe meubels/inloopdouche / bad...

Badkamer

Ik heb in een bestaande woning een ruimte van ong. 16 M2 waar ik een badkamer wil installeren. Er dient een chappe gelegd te worden , er dienen vanuit de bendenverdieping leidingen getrokken te worden voor aan-en afvoer. Installatie van bad-douche-toilet-lavabo. Plafond afwerken in gyproc en uitmetsen van een muurtje.