Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douche plaatsen:

Douche plaatsen

Kwartronde douche plaatsen, aangekocht.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Belsele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor douche plaatsen uit heel België:

Uitbreken huidige badkamer + installatie X2O badkamer meubels

Wij willen onze huidige bestaande badkamer renoveren. Afmetingen badkamer: 1,95m breed en 3,80m lang. Onze huidige badkamer moet dus volledig afgebroken worden: bad/douche/toilet/badkamer volledig betegeld/plafond/chauffage. Wij hebben reeds een offerte laten maken bij X2O (zie bijlage) voor het meubilair. In onze nieuwe badkamer moet het volgende gebeuren; plaatsen douche/toilet/badkamermeubel/klein muurtje tussen douche/toilet/tegels/elektriciteit/plafond/eventueel gyproc muur ipv volledig betegelen (prijs)/chauffage/leidingen/etc ...

Kleine badkamer renoveren

De badkamer laten renoveren. de afmeting van de badkamer is 1m70 op 3m50. In de badkamer heeft huidige bad maar zou graag een douche willen plaatsen. Toilet heeft een speciale vermaler en ik wil een andere vermaler + toilet laten staan omwille van te veel lawaai De oude radiatoren vervangen. betegelen vooral de douche.

Regenput 10.000 liter laten plaatsen en aansluiten

In bestaande woning in zijtuin wil ik een grote regenput van 10 000 liter laten plaatsen. Er zit reeds een kleine (3000l) regenput in kunststof in zijtuin. Deze is aangesloten naar kraantje in garage maar zonder druk. Weet niet of we die kunnen recupereren of moeten uitbreken. Graag zeker 2 toiletten en wasmachine laten aansluiten. Misschien ook douche indien mogelijk.

Badkamer plaatsen voor renovatie appartement

Ik heb al het nodige materiaal gekocht bij een lokale santair verdeler. "Bad incl douche - badkamer meubel - hangtoilet" Ben op zoek naar een installateur : om bovenvermeld materiaal te plaatsen dumawal plaatsen + uitvlakken met pleitser voor muren eventueel vloertegels +badwand te plaasten en valse plafond.

X2O badkamer plaatsen

We willen wanden,tub en douche wand en deur bestellen bij X2O maar zoeken stielman die bestaande afloop onder de vloer kan verwerken en tub en wanden aan muur kan plaatsen.

Verbouwing woning

Verder nutsleidingen leggen van de keuken en badkamer daarna isolatiechappe en plakken van verschillende muren. Installeren van keuken. Pleisterwerken over gans de woning, oppervlakte op te meten. Keuken : 2 blokken van 3 m75 , 2m80. Alles ligt er al uit. Bad en douche te plaatsen.

Badkamer renoveren en afvoer voorzien

Douche + wc + wastafel plaatsen. Toevoer en afvoer voorzien mits aanpassing. Betegeling en bevloering.

Douche renoveren

Nieuwe douchebak en wand van acryl laten plaatsen,kraan en douchedeur herbruiken. Nu hebben wij tegels en vochtprobleem !