Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer plaatsen:

Badkamer plaatsen

We hebben onze badkamer besteld bij X2O, maar we zoeken nog iemand voor de plaatsing, het plaatsen van tegels en om de leidingen te controleren. Renovatiewoning. Oppervlakte : 2,6 op2,2 m.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Beveren-Waas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer plaatsen uit heel België:

Complete CV installatie met HR ketel en radiatoren

De woning heeft nog geen verwarming. Er ligt aardgas binnen maar er zijn nog geen leidingen getrokken. De verwarming moet de gelijkvloers van 52 m² verwarmen en op het 1 s te verdiep 1 badkamer en 2 slaapkamers. Op het gelijkvloers wordt de vloer uitgebroken en kunnen de leidingen hierin komen. Op het 1 s te verdiep dienen de leidingen op de muur te komen. Graag een HR ketel geen voorkeur van merken. Ook radiatoren plaatsen ongeveer 5 radiatoren.

Gieten van chape in appartement

Appartement 100 m². Op 3 de verdiep living, keuken, gang, wc, badkamer, 3 slaapkamers. Oude vloer is uitgebroken, chappe plaatsen en plaatsen laminaat.

Voledige renovatie van sanitaire installatie en plaatsing volledige centrale verwarming

Betreft een kleine woning waar alles vanaf de meter moet vernieuwd worden leiding naar badkamer voor inloopdouche wastafel en toilet , de keuken condensatieketel afwasbak en afwasmachine en een buitenkraan direct achter de keuken. Plaatsen van 2 radiatoren in living en 1 radiator in de keuken en 1 in de badkamer [ is handdoekdroger ] 1 in de slaapkamer 1 kleine radiator in de toilet ,de totale woonoppervlakte is ongeveer 50 m² , afvoeren voor badkamer en keuken en toilet ook te vernieuwen . Gasmeter hangt in de garage is ongeveer een 12 meter vanwaar de ketel komt te hangen .

Renovatie van rijhuis

De volledige badkamer renoveren, betegelen, badkamermeubel en douche plaatsen. Keuken plaatsen , volledige keuken plaatsen met inbouwtoestellen. Dak leggen. Laminaat leggen op de gelijkvloers en bovenverdieping. Elektriciteit vervangen. Ramen plaatsen op gelijkvloers en eerste verdieping. Een vaste trap naar zolder plaatsen , graag een houten trap , komt tegen een muur te staan.

Architect bouwaanvraag voor uitbouw en bijbouw

Wij zouden graag een uitbouw plaatsen van 6 x 6 meter waar we keuken, badkamer en een apart toilet in willen voorzien. Aangezien wij bezig zijn met het renoveren van onze bovenverdieping, hebben wij reeds onze aannemers gekozen. Ook voeren wij het grootste deel van de werken zelf uit. Doordat wij een bouwaanvraag moeten doen voor deze uitbouw zijn we op zoek naar een architect die ons hierbij kan helpen. Daarnaast willen wij graag ook nog een bijbouw plaatsen in onze tuin waar we een garage en een tuinhuis in willen voorzien.

Badkamer betegelen en bad/douche combinatie plaatsen

Het gaat op het vervangen van een 6 á 7 vierkante meter bestaande tegels die zullen worden verwijderd voor het verplaatsen van leidingen en het plaatsen van een nieuwe bad/douchecombinatie

Studio renoveren

Wij zouden onze studio volledig willen laten renoveren. Staat leeg en kan direct gerenoveerd worden. Valse muur van 4 m plaatsen Vloeren bekleden met laminaat. 68m² Elektriciteit vernieuwen. Sanitair vernieuwen in de badkamer, en leidingen leggen. De keuken is al besteld en moet enkel geplaatst worden. De badkamer eventueel via de vakman aankomen. Muren moeten schilder klaar gemaakt worden.

Verbouwingen aan appartement uitvoeren

Rechttrekken van houten vloer en uitbreken van muur om een groot raam te plaatsen. Uitbreken van badkamer en nieuwe plaatsen. Appartement op eerste verdieping

Partners

Partners van Casius