Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer plaatsen:

Badkamer plaatsen

We hebben onze badkamer besteld bij X2O, maar we zoeken nog iemand voor de plaatsing, het plaatsen van tegels en om de leidingen te controleren. Renovatiewoning. Oppervlakte : 2,6 op2,2 m.
Offertes van badkamerspecialisten voor badkamer uit Beveren-Waas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer plaatsen uit heel België:

Kleine badkamer renoveren

Afbraak gietijzeren bad, houten kastje en houten omhulsel bad. Behoud van houten vloer, eventueel deel betegelen, afbreken oude radiator. Plaatsen douchecabine, of douchetube verplaatsen of nieuw toilet. Deel badkamer met schuine wand, plaatsen nieuwe toevoer en afvoerleidingen. Betegelen wanden en sierradiator installeren. Ruimte 1,80 m op 2,70 m, met links schuine wand en raam.

Schoenenkast en deurtje onder trap maken

Wij zouden een nieuw deurtje en binnenkant voor een schoenenkast willen laten maken en plaatsen onderaan de trap . Op latere datum overwegen wij de enkel de deuren en schuiven van ons badkamer meubel te laten vernieuwen.

Badkamermeubel plaatsen

Na aankoop van nieuw meubel bleek dat de firma X2O geen adressen van installateurs ter beschikking heeft. Bevestigen van nieuwebadkamermeubel (medicijnenkast) in de badkamer (minimum 2 pers.)

Chappen en betegelen

In de badkamer en keuken een dunne chappe gieten + betegeling van de ruimtes, en het plaatsen van 2 deuren.

Plannen tekenen om een extra verdieping te bouwen

Wij willen graag een opbouw laten plaatsen op een bestaand plat dak waar nu de keuken is. Een tweede verdieping plaatsen dus. De totale oppervlakte van de opbouw is 90 m². Naast een andere indeling van de huidige 2 slaapkamers moet er een toilet komen, geen badkamer.

Plannen en vergunning om een badkamer en dakkapel te bouwen

Badkamer bijbouwen op het eerste verdieping. De oppervlakte is 24 m². Plannen voor het plaatsen van een dakkapel ook maken en indienen.

Nieuw plafond plaatsen en andere werkjes in stacaravan

Er moet een nieuw plafond geplaatst worden in een stacaravan door waterschade. Ik zoek iemand die dit kan doen en die het heel netjes kan afwerken. Ook waarbij het licht kan vervangen worden. Graag zou ik willen kijken voor inbouwspots in het plafond. In de keuken en in de badkamer moet een nieuw plafond geplaatst worden. Keuken en badkamer wil ik graag in wit pvc plaatsen dot is namelijk ook gemakkelijk om dit af te wassen. Caravan = 6 m.

Badkamer renoveren

Een nieuwe douche plaatsen, een nieuwe wc, 4 nieuwe radiatoren, een nieuw lavabo-kastje en eventueel ook douchetegels tegen de muur van de douche plaatsen.

Partners

Partners van Casius