Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Deinze te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Deinze.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Deinze of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Deinze die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Deinze:

Badkamerrenovatie uitvoeren

• een nieuwe dubbele wastafel met spiegelkast. Het huidige toestel heeft te weinig vermogen om de badkamer te verwarmen. De badkamer meet 2 meter bij 5 meter. Eventueel is moet de plaatsing van de radiator ook herzien worden. • stopcontacten aan de wastafel. momenteel is er enkel een stopcontact aan de raamkant (overkant wastafel). • een nieuw plafond met ventilator en inbouwspotjes. Een afvoerbuis voor de ventilator is al voorzien in de buitenmuur. Het plafond mag liefst ook hoger geplaatst worden dan nu het geval is (hoogte is nu 2 meter), maar dat zal afhankelijk zijn van de (onbekende) dakconstructie boven het huidige plafond. De vloer mag ook blijven. Bad en WC zijn ook nog heel goed.

Douche vernieuwen

Wij hebben in huidige badkamer een verouderde douchecabine en hadden deze willen vervangen door ofwel een inloopdouche of een nieuwe model van douchecabine. De afmetingen van de douchecabine zijn 90x90

Badkamer te renoveren

De afmeting van mijn badkamer 3m op 1,82m. We verkiezen een nieuwe vloer, inloopdouche, hangtoilet, wandmeubel met 1 lavabo, afzonderlijke kast, nieuwe plafond alsook wandtegels.

Badkamer renovatie

Ik wens mijn badkamer te renoveren Afmetingen Ong 4 x 5 meter. Plaatsing inloopdouche en bad en plaatsen vloerbetegeling.

Vervangen van douchecabine naar inloopdouche

Vervangen van douchecabine naar een inloopdouche met glas voor. Graag ter plaatse komen kijken.

Grondige renovatie badkamer

Volledige renovatie van een gedateerde badkamer, +/- 5m². Nieuwe vloer, nieuwe betegeling. Herverven van plafond, deur en raamkozijn. Installatie van een inloopdouche. Vernieuwing van lavabo en toilet. De sanitaire leidingen zijn recent vernieuwd en gemakkelijk toegankelijk.

Renovatie van bestaande badkamer

Afbraak van een bestaande badkamer. Het gaat om een totale verandering van concept en plaatsing douche /bad/lavabo. Sanitaire voorzieningen en aansluitingen leggen . Vloeren en betegeling worden zelf uitgevoerd.

Renovatie van een kleine badkamer

Renovatie. Vervangen wc, lavabo, nieuwe douche. Nieuwe betegeling. Volledige afwerking.

Installatie badkamer

Hadden graag onze badkamer vervangen, installatie van bad, lavabo's, toilet en betegeling.

Volledige herinrichting ...

Volledige herinrichting badkamer. Modern met strakke vormgeving.