Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Denderbelle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Denderbelle heel eenvoudig en snel in contact met een badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Denderbelle u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Denderbelle of directe omgeving.

17 klanten uit Denderbelle bevelen een bij Casius in Denderbelle aangesloten badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Denderbelle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie badkamer + kamer toilet + gang hervloeren, ruimte omvormen tot badkamer, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, badkamer te renoveren, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, renoveren van de badkamer, plaatsen van een inloopdouche, kleine badkamer renoveren, totaalrenovatie van badkamer, badkamer verbouwen, renoveren van badkamer, badkamer renoveren, renoveren van badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Denderbelle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Denderbelle:

Renoveren van de badkamer

Wij willen onze badkamer vernieuwen. De afmetingen zijn 226cm B x 415cm L x 240cm H. Wij wensen een (eventueel losstaand) bad, inloopdouche, badkamermeubel incl wastafel, wc, ventilatie en ingebouwde spots. Betegeling vloer en muur/muren. Optioneel inbouwluidsprekers.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen, vloertegels en wandtegels tot aan plafond. Bad vervangen door douche. Nieuw badkamermeubel en eventueel toilet. Nieuwe radiator voor verwarming.

Ruimte omvormen tot badkamer

Wij willen een grote wc ruimte met lavabo omvormen naar een kleine badkamer: hierbij wordt de WC door middel van valse wanden en aparte deur afgezonderd en wordt er naast de lavabo een douche cabine toegevoegd. Bijkomend willen we een combiketel (doorstromer op gas) laten installeren die zowel de badkamer als de chauffages (op latere termijn) moet voorzien van warm water.

Afwerken kleine badkamer

We hebben een kleine, extra, kinder badkamer (1,5 x 4 m ) op de benedenverdieping die slechts deels is afgewerkt wegens bouwconflict. Volgende afwerkingen moeten nog gebeuren: - vloer leggen (chape en isolatie) - injectie muren - plaatsen meubilair en aansluiten leidingen (water en elektriciteit) Alle meubilair, tegels, is voor handen en staat klaar.

Leveren en plaatsen van een douchecabine

De oude vrijstaande douchecabine demonteren en meenemen. Daarna een nieuwe plaatsen en aansluiten. Het is voor in een hoek dus met 2 ondoorzichtige wanden.

Badkamer verbouwen

Verbouwen van badkamer, plaatsen van nieuw bad, douche, WC en bad meubel, nieuwe vloer alsook muren betegelen. Betreft kleine badkamer +/- 7 m².

Badkamer renoveren

We gaan alles wat we nu hebben van badkamer uit breken. We willen een deel hergebruiken en een andere deel vernieuwen. We hopen zelf heel veel te kunnen doen maar aansluitingen van buizen en dergelijke is niet onze sterke kant . Door het feit dat we alles eerst gaan isoleren hebben we zoveel mogelijkheden dat we zelf niet goed weten wat allemaal kan.

Badkamer verbouwen

Graag wil ik de badkamer renoveren/verbouwen in een jaren '70 appartement. Momenteel staat daar een bad en een dubbele lavabo. Graag wil ik een bad met douche in, een enkele lavabo met meubel en daarnaast plaats en aansluiting voor de wasmachine. Aangezien ik momenteel niet ter plaatse ben, gok ik de afmeting van de badkamer 1m80 breed op 2m diep.

Douchecabine vervangen

Ik heb een huis gekocht. De badkamer is in orde, behalve de douchecabine die is echt niet oké en zou moeten vervangen worden door een andere cabine. Graag de werken laten uitvoeren in de eerste twee weken van juli, dan zeker de sleutel van het huis.

Badkamer verbouwen

Ik zou mijn badkamer volledig willen vernieuwen : bepleistering met een soort cement, inloopdocuhe plaatsen ,plaatsen bad, TV en vergroot raam en de vloer betegelen of polieren.

Plaatsen douchebak met glasscherm

In mijn badkamer staat nu een kleine, goedkope douche (hoge platic douchebak) van 90x90cm. Ik wil deze graag vervangen door een lage douchebak zodat het op een inloopdouche lijkt van 90x140cm (breedte van mijn badkamer). Met een glas van 90 of 100 cm breed om het water af te schermen. De vloer van mijn badkamer zijn tegels en het rust op een houtconstructie. Ik wil de douche vervangen omdat er een scheur in de bak zit waardoor het lekt in de living en deze ochtend is de glazen deur uit zijn rail gevallen en gebroken terwijl er iemand aan het douchen was.

Uitbouwen en inrichten van badkamer

Ik wil en nieuwe badkamer bouwen van 4 meter op 4meter .Uitbouw aan woning : metselwerken alsook inrichten van badkamer. Inloopdouche, lavabo, betegeling bevloering.

Badkamer met inloopdouche

Renovatie van de badkamer: - Betegeling vloeroppervlak: 4m2 wandoppervlak: 13,4m2 te betegelen: 17,4m2 - Plaatsen van wastafel - douchewand - inloopdouche - radiator en kraanwerk - afbraakwerken apart vermelden

Badkamer verbouwen

Ik wil mij badkamer verbouwen (circa 1,50m op 3,50m groot) met een hangtoilet, een inloopdouche, een enkele wastafel en een plaats voor mijn wasmachine, betegelt en een vloer erin, alsook een kolomkast.

Badkamer verplaatsen naar bovenverdieping sanitair bad meubelen plaatsen

Badkamer staat nu beneden. Moet boven geplaatst worden is juist dezelfde oppervlakte. Dit is een badkamer van 9 m². Enkel plafond moet plat worden gemaakt. Waarschijnlijk ook isolatie leggen. Bad afzonderlijk. Inloopdouche met douchebak onderaan. Dubbele lavabo meubel met spiegel. Toilet-hangsysteem.

Badkamer verbouwen

Ik wil badkamer verbouwen met douche en wc en lavabo met opberg kasten afmetingen zijn 3,35m op 1m 85 ongeveer Wat zal ongeveer de kostprijs zijn met basis producten ook de vloer wand en plafond

Totaalrenovatie kleine douchekamer

Vervangen douchecabine door inloopdouche.Betegeling , kranen aangepast. Vaste douche.

Badkamer verbouwen met inloopdouche

Verbouwen badkamer afmetingen 2,5 op 3 m bad meubel ,hang toilet, inloop douche en betegelen ,vloer leggen.

Emailleren oude badkuip

We zouden een oude badkuip willen kopen maar er is een kleine zwarte plek op de rand vh bad. Ook de binnenkant is wat vergeeld. Kunnen jullie ons een offerte sturen hoeveel dit zou kosten om dit te laten herstellen? Kan dit in onze buurt?

Badkamerrenovatie uit te voedren

Wij willen onze badkamer renoveren. De inloopdouche zou aan de andere kant van de badkamer komen en we zouden opteren om met een betegelde muur te werken, hiervoor moeten 2 muren geplaatst worden. De inloopdouche, de wc en vloer zouden we willen betegelen. Onze elektriciteit zal ook aangepast moeten worden en we zouden ook het plafond hernieuwen. Aanvankelijk zou een kennis de werken uitvoeren, maar door omstandigheden heeft hij geen tijd meer. We hadden dus al de wc, kranen, lavabo + kast aangekocht. Graag iemand met kennis van zaken.

Volledige installatie badkamer

Wij willen een nieuwe badkamer steken op het eerste verdiep. Er zijn nog geen aansluitingen voor water of afvoeren. De ruimte is ongeveer 5 op 3 meter. Een bad, douche, wc, twee lavabo's en een (ingebouwde) kast is hetgeen we willen.

Plaatsen hangtoilet en betegelen wc-wand

Plaatsen hangtoilet met een houten omkadering maken, wc-wand betegelen.

Badkamer te renoveren

Ik wil de badkamer renoveren. Er zou een nieuwe douche moeten komen, wand, vloer en plafond betegelen en plaatsen van badkamermeubel. Afmetingen badkamer zal ongeveer 2 op 3 meter zijn.

Nieuwe lavabo plaatsen

We hebben een nieuw huis gekocht. Onze lavabo hellingsgraad is zo laag dat het water eigenlijk niet goed wegloopt. We willen een nieuwe lavabo plaatsen; eventueel ook de mogelijkheid bekijken om 2 kranen (en 2 lavabo's) te plaatsen in plaats van één kraan en de huidige (zeer brede) lavabo.

Plaatsen regendouche

Plaatsen van regendouche (Grohe), oude moet afgekoppeld worden , Grohe Euphoria, water toevoer is ok. Nieuwbouw van 4 jaar.