Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Denderleeuw te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Denderleeuw.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Denderleeuw of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Denderleeuw die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Denderleeuw:

Badkamer renoveren

Ik zou mijn volledige badkamer willen renoveren. Waarbij het plaatsen van een nieuwe afvoer het belangrijkste is.

Totale badkamerrenovatie uitvoeren

Volledig strippen van badkamer. Verplaatsen van een binnenmuur, dit is een draagmuur. Nieuwe (afvoer)leidingen plaatsen, nieuw sanitair voorzien. Hiernaast ook wand- en vloer betegelen en het plafond leggen.

Badkamer plaatsen voor renovatie appartement

Ik heb al het nodige materiaal gekocht bij een lokale santair verdeler. "Bad incl douche - badkamer meubel - hangtoilet" Ben op zoek naar een installateur : om bovenvermeld materiaal te plaatsen dumawal plaatsen + uitvlakken met pleitser voor muren eventueel vloertegels +badwand te plaasten en valse plafond.

Volledige badkamerrenovatie

Badkamer renovatie met eigen aangekochte badkamer items (meubel, spiegelkast, bad, douche, radiator) Alle badkamermeubelen hebben we zelf als ook bijkomende elementen. Er moet ook betegeld worden, de tegels hebben we nog niet, graag met de vakman bespreken. Firma Renostepe hebben we al een offerte van ontvangen en die offerte was zeer hoog.

Vernieuwen van bad en betegelen van wand

Vernieuwen-opkuisen van het bad zodat het er terug wit uitziet. Eventueel ook betegelen van wand hangt ervan af, graag ter plaatse komen kijken.

Badkamer renoveren

We zullen graag onze badkamer laten renoveren. De bad zelf eruit halen en een douche in de plaat zetten, tegels vloer eruit halen en laminaat plaatsen. Eventueel nieuwe meubel plaatsten. We zoeken de beste offerte qua kwaliteit/prijs. Overige informatie: badkamer +/-6m², een muur schijf , niets van materiaal gekocht.

Badkamer te vernieuwen

Renovatie van een een badkamer in een apaprtement. Alles dient vernieuwd te worden.

Badkamer - aansluiten van lavabo en bad

Lavabo + kast aansluiten. Afvoer bad vernieuwen.