Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Dendermonde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Dendermonde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Dendermonde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Dendermonde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Dendermonde:

Bedkamer renoveren

Een volledige renovatie van de badkamer: Vernieuwen waterleiding, nieuw vloer, een verplaatsen CV, door douche, nieuwe meubels, nieuwe deur. De badkamer is zo'n 7m²

Installeren douche

Installatie douche in vervanging van huidige kunststofcabine . Vloersteen, muurpanelen,2 glazen wandpanelen en kraanwerk werden besteld bij X2O te St. Niklaas en zal naar hun planning 18 oktober geleverd worden.

Sanitair installeren in nieuwe badkamer

Verbouwen badkamer ( groot 2,0 x 2,35 ) = uitbreken en afvoeren van betegeld bad, badmeubel, bidet en toilet en te vervangen door staand bad + badmeubel. Verbouwen toiletje = wegnemen en afvoeren van bestaand toilet en lavabo en vervangen door hangtoilet + lavabo.

Badkamer renoveren

Verbouwen van een badkamer van 2,00 x 2,45 meter en een apart toilet voor een appartement. In nieuwe badkamer komt een nieuw bad met meubel en een nieuw hangtoilet. Het materiaal voorzie ik allemaal zelf.

Totaalrenovatie badkamer met inloopdouhe

Volledige renovatie van onze oude badkamer: Met een inloopdouche, betegelen, nieuwe vloer, plafond, aanpassen elektriciteit. En ook de afbraakwerken. Komen kijken ter plaatse. Oppervlakte van de badkamer : 1.80 op 2.30 meter. Er zit een raampje in de badkamer.

Plaatsen van nieuwe douche en nieuwe hang-WC in kleine badkamer

In mijn kleine badkamer wil ik een nieuwe douchebodem (op pootjes) met twee nieuwe douchedeuren (een vaste en een draaiende) installeren, als ook de oude WC vervangen door een nieuwe hang-WC (met Geberit-spoelsysteem). Ik zoek iemand voor de plaatsing, aansluiting op de waterleiding en afwerking met een ombouw die nadien betegeld kan worden (door een tegelspecialist). Enkel voor de plaatsing.

Badkamer compleet renoveren

Badkamer renovatie: Sanitair vernieuwen, Nieuw plafond, Nieuwe vloer Oppervlakte ongeveer 12 m². Sanitair vervangen. Toilet douche en Bad lekken. Graag inloopdouche plaatsen. Volledig nieuwe tegels plaatsen. Ter plaatse komen kijken indeling badkamer.

Renoveren badkamer

Plaatsen van inloopdouche, toilet en wastafel.Betegeling enb evloering ook uit te voeren. Badkamer van 2 m op 3 m. Voorbereidingswerken zullen door klant zelf worden uitgevoerd.

Renoveren van badkamer

Badkamer renoveren De badkamer is 2,70 x 2,40 m graag een inloopdouche voorzien van 1,70m lengte verwijderen van ligbad in de douche bankje voorzien en rekje voor produkten + regendouche + kleine sproeier 1 grote lavabo + grote spiegel en 2 schuiven + een opbergkast verwijderen van 2 lavabo's en nieuwe vloer voorzien grote tegels + muurtegels

Renovatie van badkamer

We willen onze badkamer totaal renoveren: dus nieuwe leidingen + electriciteit, nieuwe vloer, plafond, sanitair