Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Dendermonde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere badkamerspecialisten uit Dendermonde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste badkamerspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerspecialisten in Dendermonde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerspecialist voor badkamer in Dendermonde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Dendermonde:

Sanitair en tegels plaatsen

In een bestaande badkamer een vrijstaand bad plaatsen met bijhorende kranen. Stukje betegelen in natuursteen.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Er dient een nieuwe douche, vrijstaand bad en hangtoilet geplaatst te worden. De wand achter douche en bad betegelen. Het bad en douche zou op een verhoging moeten komen, zodat afvoerleidingen weg gewerkt kunnen worden. Dit gaat om een renovatie. Betegeling vernieuwen. Badkamer : 12 m².

Vernieuwen badkamer

Ik wil mijn badkamer vernieuwen. Bad vervangen door douche, wc vervangen, wastafel vervangen. Ik kan voorbereidend werk doen, uitbreken van de bestaande meubelen, vloer egaliseren.

Kwart ronde douche en kunststof panelen plaatsen

Uitbouwen van douche. Er moet een nieuwe kwart ronde douche geplaatst worden en binnen in de douche kunststof panelen op faiënce met uitsnijding van de thermische kraan en douchestang.

Badkamer verbouwen

IK ben op zoek naar een persoon om mijn badkamer te renoveren, mijn meubelen heb ik al (zie bijlage). Wat er moet gebeuren is het volgende: - het betegelen van de vloer ca. 4 m2. - Het plaatsen van muur tegels ca. 4 m2. - Het aanpassen van de waterleiding waar nodig. - Het plaatsen van een douchecabine van 90/op 90cm. - Het plaatsen van een hang W. C. - Het maken van een opening in de buitenmuur voor afloop W.C, - Het plaatsen en aansluiten van afvoerbuis tegen buitengevel. (van eerste verdiep naar gelijkvloers); - Het plaatsen van spiegelkast, kolomkast, onderkast + waskom.

Bedkamer renoveren

Een volledige renovatie van de badkamer: Vernieuwen waterleiding, nieuw vloer, een verplaatsen CV, door douche, nieuwe meubels, nieuwe deur. De badkamer is zo'n 7m²

Installeren douche

Installatie douche in vervanging van huidige kunststofcabine . Vloersteen, muurpanelen,2 glazen wandpanelen en kraanwerk werden besteld bij X2O te St. Niklaas en zal naar hun planning 18 oktober geleverd worden.

Sanitair installeren in nieuwe badkamer

Verbouwen badkamer ( groot 2,0 x 2,35 ) = uitbreken en afvoeren van betegeld bad, badmeubel, bidet en toilet en te vervangen door staand bad + badmeubel. Verbouwen toiletje = wegnemen en afvoeren van bestaand toilet en lavabo en vervangen door hangtoilet + lavabo.

Badkamer renoveren

Verbouwen van een badkamer van 2,00 x 2,45 meter en een apart toilet voor een appartement. In nieuwe badkamer komt een nieuw bad met meubel en een nieuw hangtoilet. Het materiaal voorzie ik allemaal zelf.

Totaalrenovatie badkamer met inloopdouhe

Volledige renovatie van onze oude badkamer: Met een inloopdouche, betegelen, nieuwe vloer, plafond, aanpassen elektriciteit. En ook de afbraakwerken. Komen kijken ter plaatse. Oppervlakte van de badkamer : 1.80 op 2.30 meter. Er zit een raampje in de badkamer.